fbpx
+36304548164 [email protected]

Számtalanszor olvassuk, látjuk és halljuk, hogy milyen nehéz a Facebook ügyfélszolgálatával kommunikálni. Pedig, nincs is egyszerűbb napjainkban, mint a Facebook ügyfélszolgálat által megoldani egy problémát.

Az évekkel ezelőtti nehézkes kommunikáció után minket valódi megváltásként ért, hogy most már egy igazi emberrel chatelhetünk, aki valóban segít is a problémánk megoldásában és nem csak lerázni akar. Ha pedig valamiben nem kompetensek, akkor továbbítják a kérdést a megfelelő osztálynak, akik 24 órán belül felveszik a kapcsolatot e-mailben veled. Hozzá kell tennem, ilyen egyszer fordult elő, egy igen kacifántos kérdés kapcsán. Az esetek döntő többségében azonnali megoldást tudtak kínálni az ügyintézők.

Milyen témában kérheted a segítségüket?

  • Letiltják egy hirdetésedet, esetleg az egész fiókodot
  • Nem engedi automatikusan megváltoztatni az oldalad nevét
  • Bármilyen hirdetéssel kapcsolatos téma
  • Számlázás
  • Oldalak
  • Bármilyen általános probléma, legyen az Facebook vagy Instagram

Hogyan érheted el az ügyfélszolgálatot?

  • Szükséges hozzá, hogy legyen aktív hirdetési fiókod

A Facebook ügyfélszolgálat nem érhető el mindenki számára. A várakozási idő így is sokszor 10 perc környékén van, mi lenne, ha az átlag felhasználók számára is elérhető lenne a funkció? Tehát jelentkezz be egy olyan fiókkal, amihez van hozzárendelve aktív hirdetési fiók.

  • Nyísd a meg a súgóközpontot

Ezen az oldalon keresd meg és kattints Kezdés gombra. Ezt követően a 6 felsorolt kategóriából válaszd ki a Te problémádhoz legközelebb állót. A következő fülön már ne válassz újabb kategóriát, hanem kattints „Chat egy képviselővel” gombra. Ezt követően felugrik egy ablak, amelyben meg kell adnod néhány adatot. Például, hogy melyik hirdetési fiókhoz köthető a probléma.

Extra infó: A felület bár magyar nyelvű, de a Facebook ügyfélszolgálat kommunikációja angolul zajlik. Tehát, a problémád pontos leírását, majd a későbbi kommunikációt is angolul kell megtenned.

Most már Te is tudod, hogyan tudsz gyorsan és egyszerűen választ kapni a kérdéseidre és megoldást a problémáidra. Sikeres ügyintézést!

Azt olvastad már, hogy hogyan tudod lenyomozni a konkurenciád hirdetéseit?

Kattints az értékeléshez
[Összesen: 0 Average: 0]