fbpx
+36304548164 [email protected]

Az Instagram statisztikái szerint az Explore felületet a felhasználók több, mint 50%-a használja aktívan. Ezért teljesen logikus, hogy ezen az eddig kiaknázatlan felületen is elinduljanak a hirdetések. Tehát innentől Te, mint hirdető el kell gondolkodj azon is, hogy milyen módon használhatod ki az Instagram hirdetés ezen új lehetőségét.

Nem pont úgy fog kinézni azonban ez az egész, mint ahogy elképzeltük. Az Explore felületen ugyanis közvetlenül nem jelenik meg a hirdetés. De, ha ott rákattintunk egy képre vagy videóra, akkor a megjelenő feedben már találkozhatunk hirdetésekkel.

A hirdetők ezzel lehetőséget kapnak, hogy a releváns és felkapott dolgok részévé váljanak. Mindeközben egy olyan új célközönséget érnek el, amelyek tagjai valami újat szeretnének felfedezni. Az Instagram hirdetés ezen változatával tehát tovább bővül a marketinggel kapcsolatos szolgáltatások köre a fiatalok kedvenc kommunikációs csatornáján.

Az Instagram tájékoztatása szerint képes és videós tartalom egyaránt hirdethető lesz az új megjelenési helyen is. Valamint, ami minden hirdetőnek jó hír: az új megjelenés beállítható lesz hirdetéskezelőben is. Tehát, nem csak az Instagram butácska hirdetési felületén lehet majd ide reklámokat elhelyezni. Hanem a jóval több lehetőséget és adatot biztosító hirdetéskezelőben is lesz rá mód. Egyszerűen csak ki kell választani majd, mint új megjelenési helyet az Instagram hírfolyam és a Story-k mellett.

Ez egy új esély a hirdetőknek az értékesítésre. A felhasználók szívesen használják az appot csak unaloműzésre is. Közben pedig minden statisztika azt mutatja, hogy szívesen lépnek kapcsolatba márkákkal, szívesen követik őket. Így, ha jó időben és jó felületen érjük utol őket, akkor jó esély van rá, hogy vásárlásra bírhatjuk a felhasználókat.

Az alkalmazás fejlesztőinek nem titkolt célja, hogy minél inkább monetizálják és vásárlásra bírják a felhasználókat. Ehhez szükség van az új reklámfelületek bevezetésére. Valamint, a közeljövőben remélhetőleg a vásárlói útvonalon is csökkentenek és beigazolódnak a. pletykák, hogy lehetőség lesz közvetlenül az appon belüli vásárlásra.

Az Instagram hirdetés egy új fejezetet nyithat vállalkozásod életében, ezért ne hagyd ki a lehetőséget! Olvasd el cikkünket a hirdetési helyek megfelelő használatáról is.

Kattints az értékeléshez
[Összesen: 1 Average: 5]