Szeretnéd, hogy észrevételeid megértő fülekre találjanak? Mondd el a véleményed!
Legyen az érdeklődőből páciens!

Egészségügyi Marketing

MEGOLDÁSOK MAGÁNPRAXISOKNAK
A magánpraxist üzemeltető orvosok minden nap megtapasztalhatják, hogy az ügyfélszerzés, a gördülékeny adminisztráció és a hatékony kommunikáció érdekében az online jelenlét elengedhetetlenné vált. 2021-ben – amikor az egészségügyet érintő változások életbe lépésével több száz orvos hagyta el a munkahelyét – azoknak a szakembereknek is szembe kellett nézniük ezzel a ténnyel, akik számára eddig a közellátás jelentette a fő bevételi forrást.

Cégünk több éves tapasztalattal végzi egészségügyi magánrendelők napi marketing ügyeit, beállítja a páciensszerző hirdetéseket, és megfontolt stratégia mentén épít márkát. Vállaljuk marketingstratégiák kialakítását és megvalósítását, mérhető eredménnyel online és offline kampányok lebonyolítását. Kifejezetten magánpraxisokra és klinikákra optimalizált marketing megoldásokkal, stratégia mentén építünk stabil ügyfélkört.

Az online jelenlét alapfeltétel

A STRATÉGIAALKOTÁS KULCSKÉRDÉS

Amikor a potenciális páciensek nem találják meg, amit keresnek az online térben, vagy a fellelhető információk és hirdetések nem tükröznek szakértelmet, a magánpraxist üzemeltető orvos éppoly láthatatlannak érezheti magát, mintha egyetlen forintot sem költene marketingre.

Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék.

Szakértő kezekben

Miért a FutureManagement?

AZ EGÉSZSÉGÜGYI MARKETING A SZÍVÜGYÜNK

Megtiszteltetés számunkra, amikor online marketing szolgáltatásainkkal orvosok munkáját támogathatjuk, hiszen egy olyan folyamatnak lehetünk közvetetten a részesei, ami az emberek egészségét szolgálja. A magánpraxisokkal folytatott együttműködést éppen ezért szívügyünknek tekintjük.

BÜSZKÉK VAGYUNK A PARTNEREINKRE

Az egészségügyi marketing területén több éves tapasztalattal rendelkezünk. Ügyfeleink között megtalálható számos országosan ismert és elismert szakember, az elmúlt esztendőben pedig a ZO® Skin Health és a Coloplast magyarországi képviselete is minket kért fel marketingtevékenységek elvégzésére.

CSAPATUNKAT SZAKEMBEREK ALKOTJÁK

A FutureManagement-nél nincsenek univerzális munkatársak. Éppúgy, mint egy magánpraxis esetében, mindenki azzal foglalkozik, amiről tanult, és amihez ért – a grafikus látványt tervez, a fejlesztő weboldalt épít, a szövegíró tartalmakat gyárt. Így tudjuk garantálni, hogy minden területen minőséget nyújtsunk.

PONTOSAN TUDJUK, HOGY MI A FELADATUNK

Tisztában vagyunk vele, hogy egy páciens ellátása szakértelmet, türelmet, időt és odafigyelést igényel. Elengedhetetlen, hogy az orvos 100%-ban a betegére tudjon koncentrálni. A marketing tevékenységek levezénylése és az adminisztratív feladatok megkönnyítése nem az ő feladata. Ezek a mi feladataink.

KIZÁRÓLAGOSSÁGOT
GARANTÁLUNK

Szakterületenként egyazon településen csak egyetlen szereplővel dolgozunk együtt. A magánpraxisok munkáját támogató marketing tevékenységünkkel a versenytársak megelőzése a célunk, de ügyfeleink között nem teremtünk feszültséget. Mivel kulcsfontosságú üzleti adatokat látunk, így tartjuk etikusnak.

MINŐSÉGI FORGALMAT
GENERÁLUNK

A rendszeres és minden részletre kiterjedő adatelemzésnek köszönhetően pontosan tudjuk mérni, hogy melyik látogató hoz (vagy hozhat) hasznot – a többire nem pazaroljuk az ügyfelek anyagi erőforrásait. Csak olyan területekbe fektetünk be, amik hosszabb vagy rövidebb távon garantáltan megtérülnek.
Akik már minket választottak

AZ EGÉSZSÉGÜGYI MARKETING ÉLVONALÁBAN

 • „Régóta kerestünk olyan marketing irodát, akik pontosan értik, hogy mit is szeretnénk, és mi is értjük őket. A FM-ben nem csak az a jó, hogy értik a dolgukat, hanem hogy rugalmasak, gyorsak, és lehet velük együtt gondolkodni.”
  Dr. Szűcs Miklós Ph.D
 • „A projektek megvalósítása során a kitűzött határidőket jól tartották. A kommunikáció gyors és gördülékeny volt. Jól működő ötletekkel álltak elő, melyeket meg is tudtak valósítani.”
  Dr. Bagosi Erik, Tócós Patika
 • „Szakmailag kiemelkedő teljesítmény, segítőkész és sikerorientált, megbízható, rugalmas, gyors és innovatív megoldások személyre / cégre szabottan, folyamatos konstruktív kapcsolattartás.”
  Barát Henriett, ZO® Skin Health
Amire egy magánpraxisnak szüksége van az online térben

KOMPLEX MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

ELKÉSZÍTJÜK ÉS KARBANTARTJUK A WEBOLDALT

A mai kor igényeinek megfelelő weboldalt online időpontfoglalási rendszerrel, teljes design-nal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve nyújtjuk át az ügyfeleinknek. Természetesen az egyedi megjelenésről, a konverziót generáló szövegekről és a mobil platformokra optimalizálásról is gondoskodunk.

ÉLETET LEHELÜNK A KOMMUNIKÁCIÓBA

A sikeres közösségi média kommunikációhoz elengedhetetlen a szakmailag kifogástalan, egyedi és kreatív tartalmak előállítása. Ehhez tisztában kell lenni az egyes felületek alapvető jellemzőivel, és el kell fogadni, hogy az elmúlt években nemcsak a kommunikáció iránya, hanem a jellege is teljesen megváltozott. A tartalomstartégiát az imént említett szempontokat figyelembe véve alakítjuk ki.

BEÁLLÍTJUK ÉS OPTIMALIZÁLJUK A HIRDETÉSEKET

Alacsony kattintási költség mellett a lehető legnagyobb forgalmat tereljük a weboldalra. Gondosan elhelyezett Google hirdetésekkel pillanatok alatt értékes ügyféllé tesszük a gyanútlanul keresgélő érdeklődőket, tűpontosan beállított Facebook hirdetésekkel pedig bebiztosítjuk, hogy a potenciális páciensek éppen abban a pillanatban találkozzanak a szolgáltatásokkal, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

Hatékony
kommunikáció

Több
szabadidő

Időpontfoglaló
rendszer

Kevesebb
adminisztráció

Optimalizált
Hirdetések

Dinamikus
növekedés

Felhasználóbarát
weboldal

Elégedett
páciensek

Hatékony
kommunikáció

Több szabadidő

Időpontfoglaló
rendszer

Kevesebb adminisztráció

Optimalizált
hirdetések

Dinamikus növekedés

Felhasználóbarát
weboldal

Elégedett páciensek

Munkánkat segítik

ESZKÖZÖK, AMIKKEL DOLGOZUNK

Hatékony
kommunikáció

Több szabadidő

Időpontfoglaló
rendszer

Kevesebb adminisztráció

Optimalizált
hirdetések

Dinamikus növekedés

Felhasználóbarát
weboldal

Elégedett páciensek

Munkánkat segítik

ESZKÖZÖK, AMIKKEL DOLGOZUNK

Lépésről lépésre

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MENETE

1. Stratégiaalkotás

Egy gyakorlatias, kifejezetten a magánpraxisokra szabott marketing audit keretében elemezzük a vállalkozást, az ügyféllel meghatározzuk a feladatokat, és kitűzzük az elérendő célokat.

2. Megvalósítás

A stratégiaalkotás során megállapított feladatokat lépésről lépésre megvalósítjuk, elindulunk a kitűzött célok felé vezető úton, a megbeszélt időpontokban pedig jelentkezünk a részeredményekkel.

3. Kiértékelés

A rendelkezésünkre álló adatokat folyamatosan elemezzük és értékeljük, munkánk átláthatósága érdekében pedig rendszeresen beszámolunk az eredményekről és a lehetséges fejlesztésekről.
Az igényekhez igazodunk

Csomagajánlataink

Új weboldalra van szüksége? Frissességet vinne a kommunikációjába? Szakértő kezekbe adná hirdetési fiókját? Esetleg minderre egyben lenne szüksége? Szakképzett, tapasztalt és lelkes szakemberekből álló csapatunkkal készen állunk, hogy a teljes marketing tevékenységét a megfelelő irányba tereljük. Válasszon csomagajánlataink közül vagy kérjen egyedi ajánlatot!
Weboldal tervezés
CSOMAG
NETTÓ

550.000 FT-TÓL

Részletek

FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. WordPress weboldalaink a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele a vállalkozás arculatába.
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. A kialakított felületek könnyen kezelhetőek, logikusan felépítettek és villámgyorsan betöltődnek.
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. A weboldalak különböző vásárlói útvonalak mentén, a legoptimálisabb módon juttatják el az információkat az érdeklődőkhöz.
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Az egyedi megjelenés, a konverziót generáló tartalmak és a mobil platformokra optimalizálás minden esetben garantált.

Arculattervezés
CSOMAG
NETTÓ

200.000 FT-TÓL

Részletek

FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Logó
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Névjegykártya
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Kezelőlap
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Formanyomtatványok
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. E-mail aláírás
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Információs plakát
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Social Media látványterv
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Flyer
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Egyéb arculati anyagok

Havidíjas szolgáltatás

Stabil alap
CSOMAG
NETTÓ

325.000* FT/HÓ

Részletek

FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Hirdetési stratégia megalkotása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Google Ads kampányok
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Stratégiai tanácsadás havi 2 órában
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Első hirdetőként 120 000 Ft Google Ads kupon

* Az ajánlat havi 300.000 Ft hirdetési költségig érvényes.

Havidíjas szolgáltatás

Teljes szabadság
CSOMAG
NETTÓ

400.000* FT/HÓ

Részletek

FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Tartalomstratégia alkotása
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Közösségi média stratégiaalkotás
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Google Ads kampányok
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Blog cikkek írása
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Hírlevél rendszer felépítése, működtetése
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Stratégiai tanácsadás havi 4 órában
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Első hirdetőként 120 000 Ft Google Ads kupon
FutureManagement - Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék. Offline/online anyagok tervezése havi 4 órában.

* Az ajánlat havi 300.000 Ft hirdetési költségig érvényes.

Tudta?

 • Egy honlap oldalbetöltési ideje rendkívül fontos tényező a felhasználói élmény szempontjából. Ha nem tudja biztosítani az optimális sebességet, az érdeklődők sose jutnak el az időpontfoglalásig. Egy gondosan felépített és karbantartott weboldal esetében ez nem fordulhat elő.
  Jane Doe
 • A Facebook és a Google rendszerében nem mindegy, hogyan hirdet! Rengeteg kizáró kulcsszó létezik orvosi témakörben, amiket több éves tapasztatunknak köszönhetően át tudunk hidalni. Hirdetései így zavartalanul juthatnak el leendő pacienseihez.
  Jane Doe
 • Az infografikákat háromszor olyan gyakran kedvelik és osztják meg a közösségi média felületeken, mint bármilyen más tartalmat, de nem mindegy, hogy milyen képeket vagy ábrákat tár a nagyvilág elé. Grafikusaink pontosan tudják, mit és hogyan érdemes tálalni.
  Jane Doe
 • A szegmentált e-mail kampányok megnyitási aránya átlagosan 15%-kal nagyobb, mint a nem szegmentáltaké. A hírleveleket A/B tesztelés után, a címzettek számára érdekes tartalommal, a számukra megfelelő napszakban érdemes kiküldenie. Tartalommarketinges szakembereink természetesen ezekre is odafigyelnek.
  Jane Doe
 • Egy honlap oldalbetöltési ideje rendkívül fontos tényező a felhasználói élmény szempontjából. Ha nem tudja biztosítani az optimális sebességet, az érdeklődők sose jutnak el az időpontfoglalásig. Egy gondosan felépített és karbantartott weboldal esetében ez nem fordulhat elő.
  Jane Doe
 • A Facebook és a Google rendszerében nem mindegy, hogyan hirdet! Rengeteg kizáró kulcsszó létezik orvosi témakörben, amiket több éves tapasztatunknak köszönhetően át tudunk hidalni. Hirdetései így zavartalanul juthatnak el leendő pacienseihez.
  Jane Doe

Várjuk a jelentkezését!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Az ingyenes konzultációhoz kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot.
crossmenuchevron-down