Legyen az érdeklődőből páciens!

EGÉSZSÉGÜGYI MARKETING

MEGOLDÁSOK MAGÁNPRAXISOKNAK

A magánpraxist üzemeltető orvosok minden nap megtapasztalhatják, hogy az ügyfélszerzés, a gördülékeny adminisztráció és a hatékony kommunikáció érdekében az online jelenlét elengedhetetlenné vált. 2021-ben – amikor az egészségügyet érintő változások életbe lépésével több száz orvos hagyta el a munkahelyét – azoknak a szakembereknek is szembe kell nézniük ezzel a ténnyel, akik számára eddig a közellátás jelentette a fő bevételi forrást.

Cégünk több éves tapasztalattal végzi egészségügyi magánrendelők napi marketing ügyeit, beállítja a páciensszerző hirdetéseket, és megfontolt stratégia mentén épít márkát. Vállaljuk marketingstratégiák kialakítását és megvalósítását, mérhető eredménnyel online és offline kampányok lebonyolítását. Kifejezetten magánpraxisokra és klinikákra optimalizált marketing megoldásokkal, stratégia mentén építünk stabil ügyfélkört – hogy mindig tele legyen a naptár.

Az online jelenlét alapfeltétel

A STRATÉGIAALKOTÁS KULCSKÉRDÉS

Amikor a potenciális páciensek nem találják meg, amit keresnek az online térben, vagy a fellelhető információk és hirdetések nem tükröznek szakértelmet, a magánpraxist üzemeltető orvos éppoly láthatatlannak érezheti magát, mintha egyetlen forintot sem költene marketingre.

Manapság tudatosan felépített marketingtevékenység nélkül sokkal nehezebben lehet érvényesülni, az egyre halmozódó adminisztratív feladatok pedig kihathatnak az ellátás minőségére. Ezért szükségszerű, hogy a stratégiaalkotást és a folyamatok gördülékeny levezénylését az egészségügyi marketing területén jártas szakemberek végezzék.

Szakértő kezekben

MIÉRT A FUTUREMANAGEMENT?

Az egészségügyi marketing a szívügyünk

Megtiszteltetés számunkra, amikor online marketing szolgáltatásainkkal orvosok munkáját támogathatjuk, hiszen egy olyan folyamatnak lehetünk közvetetten a részesei, ami az emberek egészségét szolgálja. A magánpraxisokkal folytatott együttműködést éppen ezért szívügyünknek tekintjük.

Büszkék vagyunk a partnereinkre

Az egészségügyi marketing területén több éves tapasztalattal rendelkezünk. Ügyfeleink között megtalálható számos országosan ismert és elismert szakember, az elmúlt esztendőben pedig a ZO® Skin Health és a Coloplast magyarországi képviselete is minket kért fel marketingtevékenységek elvégzésére.

Csapatunkat szakemberek alkotják

A FutureManagement-nél nincsenek univerzális munkatársak. Éppúgy, mint egy magánpraxis esetében, mindenki azzal foglalkozik, amiről tanult, és amihez ért – a grafikus látványt tervez, a fejlesztő weboldalt épít, a szövegíró tartalmakat gyárt. Így tudjuk garantálni, hogy minden területen minőséget nyújtsunk.

Pontosan tudjuk, hogy mi a feladatunk

Tisztában vagyunk vele, hogy egy páciens ellátása szakértelmet, türelmet, időt és odafigyelést igényel. Elengedhetetlen, hogy az orvos 100%-ban a betegére tudjon koncentrálni. A marketing tevékenységek levezénylése és az adminisztratív feladatok megkönnyítése nem az ő feladata. Ezek a mi feladataink.

Kizárólagosságot
garantálunk

Szakterületenként egyazon településen csak egyetlen szereplővel dolgozunk együtt. A magánpraxisok munkáját támogató marketing tevékenységünkkel a versenytársak megelőzése a célunk, de ügyfeleink között nem teremtünk feszültséget. Mivel kulcsfontosságú üzleti adatokat látunk, így tartjuk etikusnak.

Minőségi forgalmat
generálunk

A rendszeres és minden részletre kiterjedő adatelemzésnek köszönhetően pontosan tudjuk mérni, hogy melyik látogató hoz (vagy hozhat) hasznot – a többire nem pazaroljuk az ügyfelek anyagi erőforrásait. Csak olyan területekbe fektetünk be, amik hosszabb vagy rövidebb távon garantáltan megtérülnek.

Amire egy magánpraxisnak szüksége van az online térben

KOMPLEX MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

Közösségi média stratégia 101 - Így hódíthatod meg az online tér minden zugát! - FutureManagement - Online Marketing Ügynökség

Elkészítjük és karbantartjuk a weboldalt

A mai kor igényeinek megfelelő weboldalt online időpontfoglalási rendszerrel, teljes design-nal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve nyújtjuk át az ügyfeleinknek. Természetesen az egyedi megjelenésről, a konverziót generáló szövegekről és a mobil platformokra optimalizálásról is gondoskodunk.

Életet lehelünk a kommunikációba

A sikeres közösségi média kommunikációhoz elengedhetetlen a szakmailag kifogástalan, egyedi és kreatív tartalmak előállítása. Ehhez tisztában kell lenni az egyes felületek alapvető jellemzőivel, és el kell fogadni, hogy az elmúlt években nemcsak a kommunikáció iránya, hanem a jellege is teljesen megváltozott. A tartalomstartégiát az imént említett szempontokat figyelembe véve alakítjuk ki.
Életet lehelünk a kommunikációba - FutureManagement - Online Marketing Ügynökség

Beállítjuk és optimalizáljuk a hirdetéseket

Alacsony kattintási költség mellett a lehető legnagyobb forgalmat tereljük a weboldalra. Gondosan elhelyezett Google hirdetésekkel pillanatok alatt értékes ügyféllé tesszük a gyanútlanul keresgélő érdeklődőket, tűpontosan beállított Facebook hirdetésekkel pedig bebiztosítjuk, hogy a potenciális páciensek éppen abban a pillanatban találkozzanak a szolgáltatásokkal, amikor a legnagyobb szükségük van rá.
Beállítjuk és optimalizáljuk a hirdetéseket - FutureManagement - Online Marketing Ügynökség

Hatékony kommunikáció

"

Több
szabadidő

Időpontfoglaló rendszer

"

Kevesebb adminisztráció

Optimalizált hirdetések

"

Dinamikus növekedés

Felhasználóbarát weboldal

"

Elégedett
páciensek

Munkánkat segítik

Eszközök, amikkel dolgozunk

Lépésről lépésre

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MENETE

1. Stratégiaalkotás

Egy gyakorlatias, kifejezetten a magánpraxisokra szabott marketing audit keretében elemezzük a vállalkozást, az ügyféllel meghatározzuk a feladatokat, és kitűzzük az elérendő célokat.

2. Megvalósítás

A stratégiaalkotás során megállapított feladatokat lépésről lépésre megvalósítjuk, elindulunk a kitűzött célok felé vezető úton, a megbeszélt időpontokban pedig jelentkezünk a részeredményekkel.

3. Kiértékelés

A rendelkezésünkre álló adatokat folyamatosan elemezzük és értékeljük, munkánk átláthatósága érdekében pedig rendszeresen beszámolunk az eredményekről és a lehetséges fejlesztésekről.

Akik már minket választottak

AZ EGÉSZSÉGÜGYI MARKETING ÉLVONALÁBAN

Blogbejegyzéseink egészségügyi marketing témakörben

TÁMOGATJUK A FEJLŐDÉST

Az igényekhez igazodunk

EGÉSZSÉGÜGYI MARKETING CSOMAGAJÁNLATAINK

Új weboldalra van szüksége? Frissességet vinne a kommunikációjába? Minimális befektetés mellett maximális profitot szeretne elérni? Esetleg minderre egyben lenne szüksége? Szakképzett, tapasztalt és lelkes szakemberekből álló csapatunkkal készen állunk, hogy a teljes marketing tevékenységét a megfelelő irányba tereljük. Válasszon csomagajánlataink közül vagy kérjen egyedi ajánlatot!

Weboldal tervezés

csomag

nettó

500.000

Ft-tól

Részletek
WordPress weboldalaink a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele a vállalkozás arculatába.
A kialakított felületek könnyen kezelhetőek, logikusan felépítettek és villámgyorsan betöltődnek.
A weboldalak különböző vásárlói útvonalak mentén, a legoptimálisabb módon juttatják el az információkat az érdeklődőkhöz.
Az egyedi megjelenés, a konverziót generáló tartalmak és a mobil platformokra optimalizálás minden esetben garantált.

havidíjas szolgáltatás

Stabil alap

csomag

nettó

250.000*

Ft/hó

Részletek

Kommunikációs stratégia alkotása
Megkülönböztető pozíciók meghatározása
Közösségi média stratégiaalkotás
Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
Facebook hirdetés menedzsment
Instagram hirdetés menedzsment
Google Ads kampányok
Stratégiai tanácsadás havi 2 órában
Első hirdetőként 15 000 Ft Google Ads kupon

* Az ajánlat havi 200.000 Ft hirdetési költségig érvényes.

havidíjas szolgáltatás

Teljes szabadság

csomag

nettó

350.000*

Ft/hó

Részletek

Tartalomstratégia alkotása
Megkülönböztető pozíciók meghatározása
Közösségi média stratégiaalkotás
Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
Facebook hirdetés menedzsment
Instagram hirdetés menedzsment
Google Ads kampányok
Blog cikkek írása
Hírlevél rendszer felépítése, működtetése
Stratégiai tanácsadás havi 4 órában
Első hirdetőként 15 000 Ft Google Ads kupon
Offline/online anyagok tervezése havi 4 órában.

* Az ajánlat havi 400.000 Ft hirdetési költségig érvényes.

Arculattervezés

csomag

nettó

150.000

Ft-tól

Részletek
Logó
Névjegykártya
Kezelőlap
Formanyomtatványok
E-mail aláírás
Információs plakát
Social Media látványterv
Flyer
Egyéb arculati anyagok

Tudta?

Várjuk a jelentkezését!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Az ingyenes konzultációhoz kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot.