Employer branding

Az employer branding művészei vagyunk. 
Azon dolgozunk, hogy megtaláljuk és megmutassuk minden egyes szervezet eszenciáját - kultúráját, értékeit és egyediségét - amely segít bevonzani és megtartani a számukra fontos munkaerőt.
Az employer branding egy olyan márka megalkotásának művészete, amely hűen tükrözi egy szervezet értékeit a meglévő, és leendő munkavállalók felé. 

Művészekként tisztában vagyunk vele, hogy minden egyes ecsetvonás számít, és aprólékosan meg kell tervezni minden részletet. Előre meghatározott célok és stratégia mentén, mérhető eredményekkel, változatos kommunikációs csatornákon keresztül, hiteles munkáltatói márkát építünk.
Kérj ajánlatot!

Támogatunk
a fejlődésben

Támogatunk

a fejlődésben

Kutatás


Tudjuk, hogy egy mestermű megalkotásához először meg kell értenünk a témát. Kutatások segítségével megkeressük a szervezet értékeit, felmérjük a konkurenciát és az ideális jelöltek igényeit.

Stratégia

Pontosan megtervezzük minden apró ecsetvonásunkat. A szervezettel közösen a kutatásokra alapozva tervezünk stratégiát és a célcsoport számára releváns kommunikációt. Az aprólékosság mellett a mérhetőség is fontos szempont, ezért mindig egyértelműen mérhető célokat tűzünk ki.

Karrier és landing oldal tervezés


Olyan karrieroldalt tervezünk, amelyek vizuálisan és tartalmilag is illeszkedik a kommunikációhoz, emelett biztosítja az egyszerű jelentkezést is.

Karrier és landing oldal tervezés


Olyan karrieroldalt tervezünk, amelyek vizuálisan és tartalmilag is illeszkedik a kommunikációhoz, emelett biztosítja az egyszerű jelentkezést is.

Kampány menedzsment


Egy remekművet a közönségnek is meg kell mutatni. Online és offline kampányokat tervezünk és menedzselünk, hogy az üzenetek az ideális jelöltekhez jussanak el.

Folyamatos mérés

Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

Eredményességre hangolva

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük a legfontosabb feladatunknak. Az első naptól erre fókuszálunk, ez a sikerünk végső célja.

Bizonyított kvalitások

Munkáink minőségét és hozzáértésünket nem csupán partnereink eredményei, hanem szakmai minősítéseink is tükrözik.

Tudj meg még többet

az employer brandingről

2024.03.20.
A mentorálás szerepe a munkáltatói márkaépítésben
Egy sikeres munkáltatói márka kialakítása nemcsak a külső imázsra korlátozódik, hanem magában foglalja azt is, hogy hogyan támogatja és fejleszti a vállalat belső közösségét, az ott dolgozókat. Ennek egyik eszköze a mentorprogram kialakítása.
2024.01.16.
Employer branding évtervezés – kerüld el a legnagyobb buktatókat!
Új év, új célok? Ha a munkáltatói márkádat szeretnéd megerősíteni, érdemes az alapoknál kezdeni. Mutatjuk azokat a hibákat, amiket mindenképp kerülj el az employer branding éves stratégiád tervezésnél és a kommunikációdban!
2023.11.24.
Mit kínálj a munkavállalónak, hogy Te legyél a befutó?
Mit kínálj a munkavállalónak, hogy Te legyél a befutó? Kivonat: Elolvastuk a Randstad 2023-as globális employer branding felmérés eredményét és kiszemléztük belőle azt az 5 legfontosabb tényezőt, amely motivál egy munkavállalót, amikor munkahelyet választ.

Tekintsd meg referenciáinkat

a Behance oldalán

Megnézem

Eszközök, amikkel dolgozunk

Felfedeznéd
a márkádban
rejlő valódi
potenciált?

Írj nekünk és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket!
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Oláh Bertold - stratégiai vezető
és Szikszai Tamás - üzletfejlesztési vezető

Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down