Módszereink

Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak

Alapelveink

A FutureManagement egy olyan online marketing ügynökség, mely pontos, tehát minden határidőt tart. Precíz, vagyis maradéktalanul betartja saját működési szabályait és az ügyfeleivel kötött megállapodásokat az online marketing szolgáltatások során.

Számszerűsíthető, hiszen a marketingnek bevételt teremtő befektetésnek kell lennie, aminek kifejezhető értéke van. Ezt az értéket ki is méri, és ügyfelei számára is érthetően kommunikáljuk, így válik működése átláthatóvá.

Ezeket betartva nem szorul magyarázkodásra, hanem megbízható, jó hírű ügynökségként gyarapodik. Folyamatos fejlődéssel pedig képes új szintre emelni az ügyfélelégedettséget.
Online marketing - FutureManagement

Kiszámíthatóság

Kampányaink eredményességét ügyfeleink hetente kiküldött jelentéseinkben követik nyomon.

Kizárólagosság

Etikusan gazdálkodunk, így piaconként csak egy szereplővel dolgozunk együtt.

Maratoni szemlélet

Nem sprintre készülünk, stratégiát alkotunk, így minimum 6 hónapra szerződünk.

Módszereink

HETI REPORTING

Ügyfeleink minden pénteken megkapják érthető teljesítmény-riportunkat, melyből kiderül, hogyan számszerűsíthető a munkánk.

MINDEN ÜGYFELEINK KEZÉBEN

Nem csinálunk foglyot Ügyfeleink hirdetési fiókjaiból, kezelőfiókokkal dolgozunk. Munkánk nélkülözhetetlenségében hiszünk.

EGYSZERRE EGYET, ETIKUSAN

Egyazon iparágban, egyazon piacon csak egy cégnek dolgozunk, hiszen kulcsfontosságú üzleti adatokat látunk. Így etikus.

KONVERZIÓS DIZÁJN

Az elkészített felület alakítható képessége és rugalmassága ugyanolyan fontos, mint a digitális kampányok menedzselése, és az ütős kreatívok.

ADATVEZÉRELT OPTIMALIZÁLÁS

Automatizált és finomra hangolt eszközeink elemzéseinek köszönhetően minden hirdetéssel egyre jobb teljesítményre vagyunk képesek.

FOLYAMATOS MÉRÉS

Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

EREDMÉNYESSÉGRE HANGOLVA

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük legfontosabb feladatunknak, ezért az első naptól erre fókuszálunk, ez a sikerünk végső célja.

MINŐSÉGI FORGALOM ÉS KONVERZIÓ

A folyamatos adatelemzések segítségével pontosan tudjuk mérni melyik látogató hoz hasznot, – a többire nem pazaroljuk az Ügyfelek anyagi erőforrásait.

A/B TESZTEK ÉS KREATÍVOK

Többféle hirdetést teszteltünk végig – tudjuk, milyen kreatívok és szövegek működnek az egyes piacokon és azokat nem félünk használni.

KONKURENCIA ELEMZÉS

Számos eszközzel tanulmányozzuk ügyfeleink piacát és versenytársait – kiismerjük, majd meghaladjuk őket.

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÉRTÉK ELEMZÉS

Mindent megtudunk, ami kiemelkedően értékes a vásárlóknak, és Ügyfeleink hitelesen tudják kommunikálni.

JÓL BEVÁLT MARKETING STRATÉGIÁK

Kampányaink közép- és hosszútávú sikeréhez elengedhetetlen pár kipróbált stratégia, amelyek korábban már komoly hasznot hoztak.

Várjuk a jelentkezésed!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
pushpincalendar-fullchart-barscrossmenuchevron-down