Szemezel velünk? Erre számíthatsz, ha visszakacsintunk!

2023. január 23.

Olvasási idő: 5 perc

Online marketing tippjeinket most már nemcsak hangoscikként, hanem podcastként is hallgathatod.

Hallgass ránk

Belevágni valami újba, mindig kihívást jelentő feladat. Amennyire izgalmas lehet, éppen annyira félelmetes is. Kérdésekre kell választ találnod, ismeretlen helyzetekkel kell szembenézned, új arcokkal kell megismerkedned. Tudjuk. A legtöbb ember számára mindezt nehéz kezelni, ezért nagyon fontos számunkra, hogy megkönnyítsük az első lépéseket. Hogy minimalizáljuk a felesleges aggodalmakat, és mindenféle hasznos információt könnyen elérhetővé, emészthetővé tegyünk. Íme egy kis betekintés, hogy mi vár rád az FM Crew tagjaként.

Welcome on board!

Az első nap

 • miután körbevezettünk az irodában, és személyesen is megismerted a munkatársaidat, birtokba veheted céges MacBook-odat (ne izgulj, ha korábban nem használtál Mac-et, egy hét alatt olyan közeli kapcsolatba fogtok kerülni, hogy eszedbe se jut majd visszatérni Windows PC-re),
 • hozzáférést adunk a munkádhoz elengedhetetlen felületekhez és alkalmazásokhoz,
 • egy néhány órás prezentáció keretében minden hasznos információval ellátunk, amire szükséged lesz az első lépések megtételéhez,
 • bekerülsz csevegő csoportjainkba, ahol az ügyfelekhez kötődő csatornák mellett a trash content-ek gyűjtéséről is szorgalmasan gondoskodunk (természetesen ebben is számítunk a segítségedre),
 • betekintést adunk az alapvető munkafolyamatokba, céges szokásainkba,
 • és olyan kardinális kérdések megvitatásába is bekapcsolódhatsz, mint a „hány fokon tartsuk a termosztátot” – természetesen ettől komolyabb munkamegbeszéléseink is vannak, de mély vízbe már csak akkor, ha tényleg megy az úszás.

Ha az onboarding folyamat során kérdések merülnek fel benned, kijelölt mentorodhoz bármikor bizalommal fordulhatsz. Ez természetesen a csapat minden tagjára igaz, de tudjuk, hogy sokkal könnyebb, ha van melletted egy biztos pont, akire támaszkodhatsz. Bármiről legyen szó, nincs rossz kérdés. Legyél nyitott, érdeklődj, jegyzetelj, és ami a legfontosabb: bátran légy önmagad! Az első napokban csupán erre lesz szükséged. Ne feledd, ha itt vagy közöttünk, biztosan meg van benned az, ami ide kell. Most mutasd meg!

Pontban 12:00-kor a csapat egy részét biztosan az étkezőben találod. A közös ebédre készülhetsz hazaival, de akkor sem leszel egyedül, ha úgy döntenél, hogy egy futárra bízod az ételkiszállítást – legyen szó zöldségekben gazdag vegán falatokról vagy duplahúsos, csípős hambiról, mindig lesz kivel összekacsintanod.

FutureManagement - Belevágni valami újba, kihívást jelentő feladat. Hogy minimalizáljuk a jelentkezés előtti feszültséget, betekintést adunk, mi vár rád az FM Crew tagjaként.

The beginning of a beautiful friendship…

Hátad mögött hagyva az első nap izgalmait, lépésről lépésre vezetünk tovább a személyedhez és munkakörödhöz igazított betanulási, fejlesztési folyamaton. Közelebbről megismerheted a munkatársakat, akikkel a mindennapok során szorosabban kell együtt dolgoznod; feltérképezheted az ügyfeleket, akik szakértelmed mellett a proaktivitásodra is számítanak; de ezek a napok például arra is tökéletes lehetőséget kínálnak, hogy bemutasd nekünk a kiskedvenced – nálunk bármilyen négylábú szabadon garázdálkodhat.

Set sail!

Az alapok lefektetése után megkezdődhet a nyílt víz meghódítása. Néhány hét után egyértelmű lesz számodra, mit tölts fel ASANA-ba, melyik csatornán indíts el egy beszélgetést Slack-en, hol keress választ Notion-ben a szervezet működését érintő kérdésekre + nyilvánvalóvá válik, miért kerül szóba minden hónap második csütörtökén a tonhal.

A vezetőid minden hétfőn várnak fogadóórán, ha bármi mondanivalód lenne, és amint beszoktál, együtt össze is rakjátok az éves fejlesztési terved – tanulhatsz online, mehetsz konferenciára, beiratkozhatsz iskolába, vagy tanulhatsz bármit, ami a munkád során a hasznodra válik. Támogatjuk a kreativitásod és a tehetséged.

Reméljük, hogy minden jól alakul, és velünk maradsz a próbaidő után is. De miért ne alakulna? Köztünk a helyed! Innentől már számíthatsz konditerem, nyelviskola vagy éppen pszichológus támogatásra is. Ez nálunk a juttatási csomag része – a különböző magánorvosi kezelésekkel egyaránt.

Ha pedig mellettünk döntesz, kénytelen leszel megbarátkozni a gondolattal: sosem állunk le, és időről-időre elképesztő céges csapatépítőket szervezünk, melyek alkalmával igazi csapattá kovácsolódunk.

És néhány plusz infó a végére

 • Az első hetekben végig számítunk a személyes jelenlétedre (kivéve pénteken – aznap mindenki HO-ban dolgozik), de amint úgy érzed, hogy felvetted a fonalat, csakis rajtad áll, hogy az irodában vagy otthonról látod-e el a teendőid.
 • A központi irodánkban elhelyezett hangszóró minden nap várja, hogy rácsatlakozz. Spotify lejátszási listád bármikor közkinccsé teheted. Házon belül elég széles a zenei paletta, ezért nem gondoljuk, hogy meg tudsz bennünket lepni. De nyitottak vagyunk rá.
 • Ha koffeinre van szükséged, automata kávégépünk egész nap rendelkezésedre áll, és korlátlan mennyiségben biztosítja számodra a „stabil működéshez” szükséges alapot.
 • Fontos információ lehet még, hogy leendő munkatársaidnak lételeme a csoki. Aki reggel egy bontatlan táblával érkezik, az elismerő hátbeveregetésekre számíthat...
 • Ha pedig tele a fejed, és csapnál egy kört a céges elektromos rollerekkel, hát tedd (csak ne felejtsd el töltőre dugni, ha lemerült).

Néhány nap, és kezdesz az FM-nél? Szeretettel várunk! Bízz magadban, és legyél büszke arra, hogy itt vagy velünk. A többit majd kihozzuk belőled.

Az imént leírtakra biztosan számíthatsz, a későbbiekre nézve pedig beszéljenek helyettünk a képek:

Csatlakoznál a csapatunkhoz?

KATTINTS IDE, ismerd meg nyitott pozícióinkat, és küldd el a jelentkezésed; vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

allas@futuremanagement.hu

+36 30 454 81 64

Végh Marci

Minden megírt szövegre a saját gyermekemként tekintek. Sokszoros apukaként büszkén mondhatom: a gyerkőcök egészségesek, apa pedig lankadatlan lelkesedéssel tekint a jövőbe.

Kérdésed van? Hozzászólnál?
Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!
Üzenetet küldök
Fontos, használható, eladást növelő tippek, trükkök, infók, tanulmányok, arcok.
Iratkozz fel most!
Feliratkozom
CIKKEINK

Korábbi bejegyzések

2024.01.16.
Employer branding évtervezés – kerüld el a legnagyobb buktatókat!

Új év, új célok? Ha a munkáltatói márkádat szeretnéd megerősíteni, érdemes az alapoknál kezdeni. Mutatjuk azokat a hibákat, amiket mindenképp kerülj el az employer branding éves stratégiád tervezésnél és a kommunikációdban!

2023.11.24.
Mit kínálj a munkavállalónak, hogy Te legyél a befutó?

Mit kínálj a munkavállalónak, hogy Te legyél a befutó?
Kivonat: Elolvastuk a Randstad 2023-as globális employer branding felmérés eredményét és kiszemléztük belőle azt az 5 legfontosabb tényezőt, amely motivál egy munkavállalót, amikor munkahelyet választ.

2023.11.10.
Fizetésemelés: így teremts pozitív hatást a kommunikációddal!

Az év végéhez közeledve nemcsak a munkateher növekszik a legtöbb munkahelyen, hanem az érdeklődés a bérkérdés körül is. Mire érdemes figyelned a béremelés kommunikációjánál és hogyan tartsd fenn a motivációt év közben is? Mutatjuk!

2023.10.24.
Agilis munkamódszer - Előnyök és hátrányok

Az agilitás egy olyan szemléletmód, amely vállalati környezetben a munkafolyamatok hatékonyságára helyezi a hangsúlyt, rugalmas és folyamatosan változó munkavégzési módszert jelent.

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink
hello@futuremanagement.hu+36 30 454 81 64
IRODA
4028 Debrecen, Simonyi út 36/B.