fbpx
+36304548164 [email protected]
Együttműködésünk lépései

Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak.

ajánlatkérés

1. Igényfelmérés

2. Szerződéskötés

3. Jogosultságok átvétele

4. Stratégia alkotás

5. Hirdetések elkészítése

6. Mérés, elemzés

7. Optimalizálás

8. Heti jelentés küldés

9. Személyes konzultálás

Amikben számíthatsz ránk:

Weboldal készítés

Megépítjük naprakész weboldaladat.
Bővebben

Brandépítés

Megtervezzük márkádat.
Bővebben

Közösségi média kommunikáció

Posztolunk a Facebookra, Instagramra.
Bővebben

Google Ads és Shopping

Hirdetünk neked a Google-ben.
Bővebben

Facebook hirdetések

Kezeljük Facebook kampányaidat.
Bővebben

Szövegírás

Hírleveleket és cikkeket írunk neked.
Bővebben

Ahhoz, hogy felelősségteljes döntést hozz, fontos, hogy tisztán lásd, mit várhatsz online marketing szolgáltatásainktól:

Ezt várhatod tőlünk:

Stratégiai szemlélet
Az ad hoc posztolásnak és idényszerű hirdetéseknek vége számodra. Megalkotjuk megkülönböztető stratégiádat, amivel kítűnsz, és következetesen ezt és e mentén kommunikálunk.
Transzparens adatok
Hetente küldött jelentéseinkben minden adatot kozmetika nélkül találsz, ami munkánk eredményességét prezentálja, és ami vállalkozásod szempontjából érdekes neked.
Havi konzultáció
Legalább havonta egy alkalommal találkozunk személyesen, vagy a virtuális térben, és átbeszéljük új elképzeléseinket, tapasztalatainkat a hatékonyabb közös munkáért.
Azonnali reagálás
Telefonjaidra, e-mailjeidre azonnal reagálunk, visszahívunk. Azonnali problémamegoldást ne várj, de mindig tájékoztatunk a határidőkről, melyeket betartunk.
Kreatív munkavégzés
Ügyfeleink több mint 20 különböző iparágban dolgoznak, személyes készségeinken túl ez jelenti kreativitásunk igazi forrását: a különbözőség.

Ezt nem várhatod tőlünk:

Mostantól nem kell foglalkoznod vállalkozásoddal
Ha azt gondolod, hogy innentől kezdve csak a bevételeket kell költened, tévedsz. Továbbra is szükség van ötleteidre, szemléletmódodra, és szakmaiságra a részedről.
Munkavállalói szemlélet
Nem neked, hanem veled dolgozunk sikereidért. Így számunkra mindig a tisztánlátás lesz az első, mégha ezt néha nem túl jó hallani.
Azonnali, ugrásszerű növekedés
Tartós eredményeket, tesztelést és minőségi munkát nem lehet létrehozni 1-2 hét alatt. Türelemmel kell lenned. Mi a maratonban hiszünk, ehhez alkotunk stratégiát.
Like-ban mért teljesítmény
Valódi mutatókkal dolgozunk, ez pedig nem a like-ok száma, ami talán számodra a legszembetűnőbb lehet. Így ne ebben mérd munkánk értékét, mert ez egy sokadlagos mutató.
Véleményre alapozás
Piaci visszajelzésekre és mért adatokra alapozva végezzük a munkánkat, a vélemény csak akkor számít, ha ugyanilyen alapokból táplálkozik.

Eszközök, amikkel dolgozunk

Kérj ajánlatot még ma!

Ajánlatkéréshez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot ajánlattól függően telefonon, vagy e-mailben! Ha ezek után is maradt még kérdésed az online marketing szolgáltatásokkal kapcsolatban, kérjük azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.


    Szakértői csomagMárkaépítő csomagTartalommarketing csomagWebáruház csomagWeboldal építés