Szeretnéd, hogy észrevételeid megértő fülekre találjanak? Mondd el a véleményed!
FutureManagement - Online Marketing Ügynökség

Teszt oldal

Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében
átnézzük a vállalkozásod

Alapelveink

Egy vállalkozást fejleszteni, egy céget irányítani hatalmas kihívás és még nagyobb felelősség főleg, ha mindenre egyszerre kell fókuszáltan figyelned. A napi rutinfeladatok és a sok egyéb teendő mellett sokszor nem jut elég idő a vállalkozás fejlesztésére, a kiaknázatlan lehetőségek megvalósítására.

Az online marketing audit pontosan azt a célt szolgálja, hogy a céged számára értékes és hasznos feladatokat, kiaknázatlan lehetőségeket egy inspiráló beszélgetés során átbeszéljünk. A marketing elemzés komplex keret rendszere rendelkezésünkre áll, így vállalkozásod számára alkalmazható stratégiai tanácsokkal, kreatív ötletekkel felvértezve feltérképezzük a jelenlegi online marketing eszközeidet és megtaláljuk a számodra optimális fejlesztési lehetőségeket, hogy kitűnj a tömegből és megelőzd versenytársaidat.
Jelentkezem!

Hogyan zajlik az online marketing audit?

A jelentkezés első lépése a regisztrációs űrlap kitöltése. A kapcsolati adatokon túl érdemes megadni minél több információt a vállalkozásoddal kapcsolatban. Minél részletesebb adatokat kapunk, annál jobban fel tudunk készülni az auditra. Természetesen, ha jelenleg nem rendelkezik a vállalkozás online hirdetési csatornákkal, akkor nem kell kitölteni ezeket az adatokat. A termékek és szolgáltatások ismertetése viszont mindenképp szükséges.

Ezt követően egyeztetünk veled egy időpontot, amikor 1 órában megismerjük a problémádat, és meghatározzuk közösen az audit célját. Kvázi azt a területet, amivel nem vagy elégedett. Ez a célmeghatározás ingyenes, hiszen enélkül nem tudunk eredményt elérni.

A célt középpontva állítva a megfelelő fiókhozzáférések mellett elkezdjük az elemző- és kutatómunkát. Ez alatt átvilágítjuk rendszereidet, felállítjuk a diagnózist, és megoldási javaslatokat teszünk online marketing céljaid elérésére.

A kutatómunkát követően prezentáljuk eredményeinket, tapasztalatainkat, és megoldási javaslatainkat a problémás területre. Megkapod az audit teljes dokumentációját, továbbá készítünk neked egy check listet, hogy a későbbiekben már egyedül is elnavigáld online marketing hajóját.
Korábbi partneri tapasztalatok alapján az elmondható, hogy gyakran csak pár apró lépés, egy hasznos tanács, adatvezérelt szemlélet és technikai beállítás választ el az igazi áttöréstől.

Kikkel fogsz találkozni az auditon?

Oláh Berti

A FutureManagement online marketing ügynökség egyik alapítója vagyok. Csapatunkkal minden nap ügyfeleink sikereiért dolgozunk. Nem csupán online sikeriért, hanem sikeres vállalkozásokért. Folyamatosan fejlesztjük magunkat és eszközrendszerünket, hogy mindig naprakészek legyünk. Tanusítványokkal tartjuk a piac előtt tudásunkat.

A legjobban a munkámban a csapatunkat és sikeréhségüket szeretem. Nem alszunk nyugodtan, amíg nem a legjobb eredményeket hozzuk.

SZIKSZAI TOMI

A FutureManagement egyik társalapítója vagyok. Kollégáimmal átfogó online marketing megoldásokat nyújtunk partnereinknek. Munkánk igen sokrétű, a stratégia megalkotásától a marketing kutatásokon keresztül a keresőoptimalizált weboldal tervezésen át, egészen a kampánymenedzsmentig és a tartalomgyártásig. 

Célunk, hogy ügyfeleink egy helyen megtalálják a számukra legoptimálisabb megoldásokat az online marketing szerteágazó világában.
Ha a igazán részletes információkkal szeretnél szolgálni nekünk vállalkozásodról, akkor töltsd le adatlapunkat és küldd vissza nekünk kitöltve a hello@futuremanagement.hu e-mail címre. Tárgynak pedig add meg, hogy online marketing audit, vagy jelentkezz a lenti űrlap segítségével.
Adatlap letöltése

Miről szólhat konkrétan az online marketing audit?

marketing startégia és marketing terv ajánlás


hirdetési fiók áttekintése, optimalizálása


értékesítési tölcsér elemzés, ügyfélgondozás vizsgálat


weboldal analízis


arculati design kialakítás javaslat


konkurenciafigyelés, versenytárs elemzés


weboldal konverziójának elemzése


*Minden esetben a marketing felülvizsgálat végeredménye egy írásos jelentés, amelyben tényként közöljük a tapasztalt hiányosságokat, és azokra korrekciós vagy építő jellegű javaslatokat adunk.

Mire számíthatsz a marketing audit során?

KREATÍV MEGOLDÁSOK

Különböző iparágokból származó tapasztalataink mentén új és izgalmas lehetőségekkel, kreatív megoldásokkal ismertetünk meg.

LEHETŐSÉGEK MAXIMALIZÁLÁSA

Mutatjuk, milyen eszközökkel és mérési szisztémával aknázhatod ki tartósan a cégedben és a piacodban rejlő potenciált.

CÉGRE SZABOTT LEHETŐSÉGEK

Megkeressük számodra a legújabb, vállalkozásodra szabott online marketing megoldásokat.

MEGFELELŐ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

Megtaláljuk a megfelelő online marketing csatornákat és megfogalmazzuk a legjobban konvertáló célcsoportnak szóló üzenetek magját.

Mire nem számíthatsz a marketing audit során?

MARKETING BULLSHITEKRE

Mi nem használjuk a marketinges hárombetűs rövidítéseket. A célunk, hogy neked értetően mondjunk el mindent, amire szükséged lesz. Ha valami nem érthető türelmesen és érthető módon végig megyünk a folyamatokon, hogy biztosan ne maradjon vakfolt az adott területen.

MELLÉBESZÉDRE

Amikor csak lehet egyértelmű, rögtön alkalmazható tippeket, technikákat, iránymutatásokat adunk, amit akár rögtön, ott az auditon el tudunk kezdeni közösen használni. Mindezek mellett rengeteg kreatív gondolat, inspiráló ötlet, és stratégiai tanács is el fog hangozni, amit, ha megfogadsz, biztosan sikeresebbé teheted vállalkozásod.

SABLON MEGOLDÁSOKRA

Nem fogjuk neked elismételni a marketinges szakirodalmat, biztosan kívülről fújod már. Megismerjük a vállalkozásodat és személyre szabott tanácsokat adunk, amelyeket Te fogsz tudni használni.

KITÉRŐ VÁLASZOKRA

Elmondjuk azt is, amit nem javaslunk neked és azt is, hogy miért. Nem próbálunk rábeszélni trendi megoldásokra, csak mert mások azt mondják, hogy ebben van a business. Alaposan megvizsgáljuk a lehetőségeket és olyat ajánlunk, ami számodra működőképes és értékteremtő lesz céged számára.

Mi történik a regisztráció után?

TELEFONON VAGY EMAIL ÜZENETBEN FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT.

 

IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK.

 

AZ AUDIT HELYSZÍNE DEBRECENI IRODÁNK, (4028, DEBRECEN, SIMONYI ÚT 36/B.) DE ONLINE (SKYPE/FACETIME/MESSENGER) AUDITRA IS VAN LEHETŐSÉG.

 

Miért érdemes a FutureManagement csapatát választani?

Ügynökségünk szakmai elismerései:

Milyen gyakran van szükség auditra?

Véleményünk szerint évente legalább egy auditot érdemes elvégezni a cégen belül. A cég vagy vállalkozás jellege és működése alapján ennél sokkal gyakrabban is eredményes lehet egy-egy ilyen jelentés összeállítása, negyedéves vagy sűrűbb rendszerességgel is. Évente egy azonban minden cégnél beiktatandó.

Ha érdekelnek további havidíjas szolgáltatásaink

Csomagajánlatok
Online Marketing audit
NETTÓ

30.000 FT/ÓRA

Részletek

FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Minimum 120 perces marketing-tanácsadás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Helyszín: Debrecen vagy Online (Skype, Facetime, Messenger)
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Versenytárs elemzés
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Álomvevő profil
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Teljes dokumentáció
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Praktikus check-list – ellenörző lista
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod 15.000Ft Google Ads kupon (ha még nem hirdettél)

Technikai audit
NETTÓ

25.000 FT/ÓRA

Részletek

FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Google Analytics és Ads beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Facebook Pixel és katalógus beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Google Search Console beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Google Cégem beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Google Tag Manager beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod MailChimp fiók beállítás
FutureManagement - Egy gyakorlatias, kifejezetten a cégedre szabott online marketing audit keretében átnézzük a vállalkozásod Fiókösszekötések

A marketing audit ára 30.000 Ft/óra. A találkozó hossza minimum 2 óra. Ezalatt az idő alatt bemutatjuk javaslatainkat és átbeszéljük a kérdéseit. Az ár tartalmazza az előzetes felkészülést és egy cselekvési tervet, valamint stratégiai tanácsadást is.

Elégedett ügyfeleink mondták

 • Hitelesen, egyertelműen és egyszerűen kommunikáltátok azt, amit csináltok. Nem azt éreztem, hogy el akartok adni valamit, hanem azt, hogy segíteni szeretnétek.
  Bagosi Erik
 • Én közös gondolkodásnak élem meg a munkát, amiben ötleteket, visszajelzést és megerősítést is szoktam kapni. Egy fajta marketing-coaching ez. Fontos, hogy gyorsan dolgoztok és kommunikàltok minden felületen. Szemèly szerint én azt érzem, hogy könnyeden tudtok hangolódni a stílusumra, így semmiben nem élem meg azt, hogy magamra kellene eröltetnem.
  Nagy Nóra
 • Lendületes, dinamikus és naprakész! Ajánlom mindenkinek!
  Gyöngyösi Miklós
  Axis-Szolg Kft.
 • Fiatal, lendületes csapat, akik az ügyfél igényeit a mai marketing trendekhez igazítják, így profi munkát végeznek mérhető eredményekkel. Szívből ajánlom őket!
  Tálas Nóra
 • Profi, dinamikus, megbízható, fiatalos, kiváló rugalmassággal rendelkező csapat.
  Tivadar Márta

Jelentkezési űrlap

Érdemes minél több információt megadni a vállalkozásról, termékekről, értékesítési és marketing folyamatokról, közösségi oldalakról, honlapokról. Így jobban fel tudunk készülni.
phone-handsetmap-markercalendar-fullcrossmenuchevron-downcheckmark-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram