Waze hirdetés

Egy óriásplakát költségének a töredékéért elérjük, hogy rád figyeljenek
Kérj ajánlatot!
A Waze hirdetés segítségével egy szűkebb, viszont annál nagyobb potenciált rejtő csoportot érhetsz el. Azokat „szólíthatod meg”, akik autóval épp az üzlethelyiséged vagy irodád közelében tartózkodnak – ugye nem kell részletezni, hogy mit jelenthet mindez egy étterem, benzinkút, konditerem vagy virágbolt esetében? A közösségi navigációs applikáció népszerűsége nem csak a felhasználók, hanem a hirdetők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért ennek a hirdetési formának az esetében hatványozottan igaz, hogy érdemes minél hamarabb csatlakoznod a felülethez.

A Waze rendszerében rejlő potenciált jelenleg csak kevesen használják ki, mindez pedig remek lehetőséget kínál arra, hogy a versenytársaid között elsőként szólítsd meg ügyfeleid a platformon keresztül.

Amennyiben célközönséged tagjai gyakran használnak gépjárművet, impulzívan döntenek, és több fizikai üzlettel is rendelkezel, a Waze hirdetés egy „must have” lehetőség a számodra.

Előzd le a konkurenciát!

1. Lokális

A potenciális vásárlókat szólíthatod meg. A hirdetés csak azoknak az ügyfeleknek jelenik meg, akik a közelben tartózkodnak.

2. Gyors

Egyetlen kattintással elindítható, a hirdetés azonnal látható, nem igényel komoly előkészületet ügyfél oldalról.

3. Pontosan mér

A Waze hirdetési rendszere pontos adatokat szolgáltat arról, hogy a hirdetés milyen sikerrel futott, hányszor jelent meg.

4. Megtérülő befektetést kínál

A hasonló lokális marketing eszközökhöz képest a Waze ára alacsonynak mondható. Már naponta 2$-tól elindítható.

Várjuk a JELENTKEZÉSED!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
crossmenuchevron-down