fbpx
+36304548164 [email protected]

Waze hirdetés

Használj Te is Waze hirdetést és előzd le a konkurenciát.

A Waze egy közösségi navigációs app, ami okostelefon teszi egyszerűbbé az autóval közlekedők életét. A Waze térnyerése Magyarországon nem meglepő, hétről-hétre növekszik az aktív felhasználók száma így érdemes minél előbb elindítani az autós felhasználóknak szóló hirdetést. Ez az innovatív hirdetési forma lehetővé teszi, hogy azokat érje el a vállalkozása, akik épp elhaladnak az üzlethelyiség vagy iroda mellett. A Waze rendszerében egyszerre több, akár 50 helyszín is hirdethető. A Waze segítségével elérheted azokat, akik éppen vállalkozásod közelében autóznak, ami egy benzinkút, étterem, konditerem, virágbolt esetében komoly lehetőség.

Ajánlatkérés
Jelenleg csak kevesen használják ki a Waze hirdetésben rejlő potenciált éppen ezért remek alkalom arra, hogy a versenytársaid között elsőként szólítsd meg ügyfeleidet a platformon. A legjobban eredmények akkor várhatóak, ha a célközönsége autót használókból áll.

Milyen cégeknek ajánljuk a Waze hirdetési lehetőségeit?

A Waze hirdetés különösen ajánlott azoknak a cégeknek, akiknek impulzív vásárlói bázissal rendelkeznek, hirtelen hoznak döntést vásárlói szándékukat illetően, több fizikai üzlettel rendelkeznek, amit szeretnének a térképen leendő ügyfeleiknek megjeleníteni.

A Waze hirdetés előnyei

Lokális

Csak azoknak a vásárlóknak jelenik meg, akik a közelben tartózkodnak, így felerősíthető az impulzív vásárlók köre.
9

Gyors

Gyorsan elindítható, azonnal látható nem igényel komoly előkészületet ügyfél oldalról.

Pontos mérés

A Waze hirdetési rendszeréből pontos adatokat kaphatunk arról, hogy hányszor jelent meg a hirdetésünk.

Megtérülő befektetés

A hasonló lokális marketing eszközökhöz képest a Waze ára igen alacsonynak mondható már napi 2$-tól elindítható, 100$/nap hirdetési keret felett pedig már még hatékonyabb banner hirdetési kampány indítható az épp pirosnál/dugóban álló autósoknak.

ha érdekelnek további havidíjas szolgáltatásaink

Ha felkeltettük érdeklődésed Waze hirdetéseink kapcsán, kérj ajánlatot még ma.

Dolgozzunk együtt!