Weboldal
KARBANTARTÁS

Gondoskodunk róla, hogy WordPress weboldalad olajozottan működjön

AJÁNLATOT KÉREK

Egészségügyi
MARKETING

Csomagajánlataink

Akár egy frissen induló hobbi oldalról, akár egy évek óta üzemelő céges honlapról van szó, a rendszeres és szakszerű weboldal karbantartás elengedhetetlen. Neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik csomagunk passzol leginkább az igényeidhez. Bármelyik csomagajánlatunk mellett teszed le a voksod, 1 éves szerződéskötés és előreutalás esetén 2 hónap WordPress weboldal karbantartás költségét átvállaljuk tőled (éves szinten ezzel akár 80 000 forintot is megspórolhatsz).

Stabil alapcsomag

nettó
20.000* Ft/hó-tól
Esetleges hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi egy biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
Csomagajánlatok kidolgozása
Konverziós mutatók meghatározása
EZ ÉRDEKEL

Mindig frisscsomag

nettó
30.000* Ft/hó-tól
Keresőoptimalizálási javaslatok
Képek, szövegek feltöltése alkalmanként
Weboldal kisebb átalakítása
Weboldal karbantartása
Hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
EZ ÉRDEKEL

Teljes szabadságcsomag

nettó
40.000* Ft/hó-tól
Keresőoptimalizálási javaslatok
Kisebb fejlesztések és hibák kijavítása
Új elemek létrehozása
Oldalak felvétele, kialakítása, törlése
Képek, szövegek feltöltése
Weboldal karbantartása
EZ ÉRDEKEL

Az alábbi iparágakban vagyunk jelen

EGÉSZSÉGÜGY
FELNŐTTKÉPZÉS
ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK
VENDÉGLÁTÁS
MEZŐGAZDASÁG
PÉKSÉG
ÉPÍTŐIPAR
ÉPÜLETGÉPÉSZET
KISKERESKEDELEM
KISÁLLAT
MŰSZAKI ÁRUHÁZ
INFORMÁCIÓBIZTONSÁG
LAKBERENDEZÉS
MULTINACIONÁLIS VÁLLALATOK
GASZTRONÓMIA
KERTÉSZET

Ügyfélportfóliónk
aktuális összetétele

0%

EGÉSZSÉGÜGY

0%

WEBÁRUHÁZ

0%

ÉPÍTŐIPAR

0%

SZOLGÁLTATÓK

0%

TERMELŐK

0%

MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS

Az online jelenlét alapfeltétele

„Ami elromolhat, az el is romlik.”

Murphy törvénye weboldalad esetében is ugrásra készen várja, hogy minél többször igazolhassa helytállóságát. Akár egyetlen WordPress frissítés is elegendő lehet ahhoz, hogy összecsapjanak honlapod felett a hullámok – varázsütésre eltűnhetnek képek, összegubancolódhatnak információk, de akár egy teljesen üres lappal is szembe találhatod magad, amikor bepötyögöd az URL-t. Mit tehetsz ilyenkor? Kétségbe eshetsz, megoldások után kutathatsz, vagy megbízhatsz bennünket, hogy mihamarabb orvosoljuk a nem várt problémákat, és az év minden napján naprakészen tartsuk a weboldalad.
Működjön betonbiztosan, töltsön be villámgyorsan, frissüljön rendszeresen, és hatékony védelemmel felvértezve vegye fel a harcot az esetleges támadásokkal szemben – ha WordPress weboldallal rendelkezel, ezek teljesen jogos elvárások a részedről.
Bízd ránk a karbantartási munkálatokat, és végezd teendőid annak tudatában,hogy weboldalad körül minden a legnagyobb rendben van.
0%-os
növekedés az első negyedévben*
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."

Évek óta együtt gondolkodunk

AMIRE SZÜKSÉGE VAN AZ ONLINE TÉRBEN

Nem elfedjük a hibákat,hanem megelzzük és megoldjuk őket

1. Orvosoljuk a problémákat

Rendszeresen ellenőrizzük weboldalad állapotát, a hibajelentések beérkezését követően pedig rövid időn belül elhárítjuk a felmerülő problémá(ka)t.

3. Frissen tartjuk a weboldalt

Szükséges időközönként elvégezzük a rendszer-, sablon-, és bővítményfrissítéseket, hogy minden zökkenőmentesen üzemeljen.

5.  Teljeskörű védelmet biztosítunk

Kiszűrjük a gyanús látogatókat, rendszeresen biztonsági vizsgálatokat végzünk, és ellenőrizzük, hogy egyetlen vírus se rejtőzhessen el a honlapodon.

2. Aktualizáljuk a tartalmakat

Igény esetén friss tartalmakat töltünk fel, módosítunk a honlapod megjelenésén, vagy akár teljesen új funkciókat is be tudunk építeni.

4. Biztonsági mentéseket készítünk

Bebiztosítjuk, hogy weboldalad teljes tartalma – még a legváratlanabb helyzetek után is – visszaállítható legyen eredeti állapotába.

6. Rendelkezésre állunk és cselekszünk

Nem ígéretekkel, hanem tettekkel „gyógyítjuk be a sebeket”. A weboldal karbantartási szerződésben foglaltak szerint folyamatosan elérhetők vagyunk.

1. Weboldalkészítés

A mai kor igényeinek megfelelő weboldalt online időpontfoglaló rendszerrel, teljes dizájnnal, keresőoptimalizált, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve nyújtjuk át. Természetesen az egyedi megjelenésről, a konverziót generáló szövegekről és a mobil platformokra optimalizálásról is gondoskodunk.

2. Konverzió optimalizálás

A konverziós ráta optimalizálása (CRO) során minden eszközzel arra törekszünk, hogy a weboldalt felkereső látogatók végrehajtsák a kívánatos műveletet. Elérjük, hogy ne csak értesüljenek az elérhető szolgáltatásokról, termékekről és kedvezményekről, hanem igénybe is vegyék az ellátást, vagy megvásárolják a készítményeket.

3. Közösségi média kommunikáció

A sikeres közösségi média kommunikációhoz elengedhetetlen a szakmailag kifogástalan, egyedi és kreatív tartalmak előállítása. Ehhez tisztában kell lenni az egyes felületek alapvető jellemzőivel, és el kell fogadni, hogy az elmúlt években nemcsak a kommunikáció iránya, hanem a jellege is teljesen megváltozott. A tartalomstartégiát az imént említett szempontokat figyelembe véve alakítjuk ki.

4. Facebook hirdetés

Az álomvevő megalkotása után tűpontosan beállított Facebook hirdetésekkel bebiztosítjuk, hogy a potenciális páciensek éppen abban a pillanatban találkozzanak a szolgáltatásokkal vagy termékekkel, amikor a legnagyobb szükségük van rá. Az attraktív, de márkahű kreatívok és szövegek ezután automatikusan teszik a dolgukat: alacsony kattintási költség mellett terelnek forgalmat a weboldalra.

5. Google hirdetés

Egy jól elhelyezett Google hirdetéssel bármelyik gyanútlanul keresgélő érdeklődő – pillanatok alatt – értékes ügyféllé tehető. A keresőben felbukkanó hirdetések segítségével növeljük a foglalások számát, elérjük, hogy többen iratkozzanak fel a levelezőlistára, de a bejövő hívások vagy a rendelői látogatások számának növelésére is hatást tudunk gyakorolni.

6. Cikkírás

Egy komplex marketing stratégiának – a fizetett hirdetések mellett – fontos alappillére az organikus forgalom generálása. Olvasmányos, informatív és keresőoptimalizálási szempontból is kifogástalan cikkekkel elérjük, hogy a látogatok a kínált szolgáltatások vagy termékek kapcsán releváns kulcsszavakra keresve is rátaláljanak a weboldalra.

Eszközök, amikkel dolgozunk

Adatokra alapozunk

Ajánlatkérés

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink
hello@futuremanagement.hu+36 30 454 81 64
IRODA
4028 Debrecen, Simonyi út 36/B.