WordPress weboldal karbantartás

Gondoskodunk róla, hogy minden olajozottan működjön

Válassz csomagajánlataink közül!

„Ami elromolhat, az el is romlik.” Murphy törvénye weboldalad esetében is ugrásra készen várja, hogy minél többször igazolhassa helytállóságát. Akár egyetlen WordPress frissítés is elegendő lehet ahhoz, hogy összecsapjanak honlapod felett a hullámok – varázsütésre eltűnhetnek képek, összegubancolódhatnak információk, de akár egy teljesen üres lappal is szembe találhatod magad, amikor bepötyögöd az URL-t. Mit tehetsz ilyenkor? Kétségbe eshetsz, megoldások után kutathatsz, vagy megbízhatsz bennünket, hogy mihamarabb orvosoljuk a nem várt problémákat, és az év minden napján naprakészen tartsuk a weboldalad.

Működjön betonbiztosan, töltsön be villámgyorsan, frissüljön rendszeresen, és hatékony védelemmel felvértezve vegye fel a harcot az esetleges támadásokkal szemben – ha WordPress weboldallal rendelkezel, ezek alapvető és teljesen jogos elvárások a részedről.

Bízd ránk a karbantartási munkálatokat, és végezd teendőid annak tudatában, hogy weboldalad körül minden a legnagyobb rendben van.

Nem elfedjük a hibákat, hanem megelőzzük és megoldjuk őket

1. Orvosoljuk a problémákat

Rendszeresen ellenőrizzük weboldalad állapotát, a hibajelentések beérkezését követően pedig rövid időn belül elhárítjuk a felmerülő problémá(ka)t.

2. Aktualizáljuk a tartalmakat

Igény esetén friss tartalmakat töltünk fel, módosítunk a honlapod megjelenésén, vagy akár teljesen új funkciókat is be tudunk építeni.

3. Frissen tartjuk a weboldalt

Szükséges időközönként elvégezzük a rendszer-, sablon-, és bővítményfrissítéseket, hogy minden zökkenőmentesen üzemeljen.

4. Biztonsági mentéseket készítünk

Bebiztosítjuk, hogy weboldalad teljes tartalma még a legváratlanabb helyzetek után is visszaállítható legyen eredeti állapotába.

5. Teljeskörű védelmet biztosítunk

Kiszűrjük a gyanús látogatókat, rendszeresen biztonsági vizsgálatokat végzünk, és ellenőrizzük, hogy egyetlen vírus se rejtőzhessen el a honlapodon.

6. Rendelkezésre állunk és cselekszünk

Nem ígéretekkel, hanem tettekkel „gyógyítjuk be a sebeket”. A weboldal karbantartási szerződésben foglaltak szerint folyamatosan elérhetők vagyunk.

Válaszd az igényeidhez passzoló csomagajánlatunkat!

Akár egy frissen induló hobbi oldalról, akár egy évek óta üzemelő céges honlapról van szó, a rendszeres és szakszerű weboldal karbantartás elengedhetetlen. Neked csak azt kell eldöntened, hogy melyik csomagunk passzol leginkább az igényeidhez. A többit mi intézzük!

Stabil alap

csomag

nettó

15.000

Ft/hó

Részletek
Esetleges hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi egy biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
Mindig friss

csomag

nettó

25.000

Ft/hó

Részletek

Keresőoptimalizálási javaslatok
Képek, szövegek feltöltése alkalmanként
Weboldal kisebb átalakítása
Weboldal karbantartása
Hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések

top ajánlat

Teljes szabadság

csomag

nettó

30.000

Ft/hó

Részletek
Keresőoptimalizálási javaslatok
Kisebb fejlesztések és hibák kijavítása
Új elemek létrehozása
Oldalak felvétele, kialakítása, törlése
Képek, szövegek feltöltése
Weboldal karbantartása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések

Megéri hosszú távon gondolkodni!

Bármelyik csomagajánlatunk mellett teszed le a voksod, 1 éves szerződéskötés és előreutalás esetén 2 hónap WordPress weboldal karbantartás költségét átvállaljuk tőled (éves szinten ezzel akár 60 000 forintot is megspórolhatsz).

Témához kapcsolódó cikkeink

Várjuk a jelentkezésed!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.