Logó- és 
ARCULATTERVEZÉS

egyedi dizájnnal adjuk átlegfőbb üzeneted
A stratégiai tervezést követően az alapoktól tervezzük meg és alakítjuk ki azt a megjelenést, amit a céged számára a leginkánbb önazonos. Legyen szó logóról, arculatról vagy csomagolásról, brosúráról, vagy infografikáról. Az egységes, tudatos megjelenés azt sugallja, hogy a cég szervezett, hozzáértő módon működik, illeszkedik tevékenységéhez. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat, hogy jobban megérthessük, mire van szükséged.

Logó-és arculattervezés és egyéb szolgáltatások

Csomagajánlataink

Logótervezés csomag

NETTÓ
150.000 Ft
Logó tervezés
3 logókoncepció bemutatása
Két módosítási kör
Elkészült logók átadása több formátumban
Plágium check
Ez érdekel

Kisarculati csomag

NETTÓ
200.000 Ft
Arculat
3 logókoncepció
A kiválasztott logóval ellátott levélpapír
Névjegy
Arculati dokumentáció
E-mail aláírás
Ez érdekel

Csomagolástervezés

NETTÓ
120.000 Ft-tól
Termékcsomagolás koncepció tervezése
Ez érdekel

Brosúra tervezés

NETTÓ
100.000 Ft-tól
10-15 oldalas brosúra grafikai tervezése
Ez érdekel

További működési területeink, amelyben otthonosan mozgunk

Márka- és design stratégia
Névalkotás
Márkaértékek meghatározása
Szlogenalkotás
Csomagolástervezés
Webdesign, UI/UX
Márkaarculat-tervezés
Cégarculat-tervezés
Arculati kézikönyvek tervezése
Kiadványtervezés
Kereskedői és eladáshelyi eszközök tervezése (POS)
Rendezvényarculatok
Márkakommunikáció
Belső terek
Információs rendszerek tervezése
Infógrafikák

Ők elképzelték, mi megvalósítottuk

Valóra Vált Víziók

Egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen az egyedi logó- és arculat kialakítása. Ahhoz, hogy ez a tervezési és kivitelezési folyamat a vállalkozás és a megrendelő elvárásaival összhangba kerüljön, fontos megvizsgálni, hogy az adott arculat meg tudja-e szólítani a célcsoportot, kellően ki tudja-e szolgálni azokat a stratégiai célokat, amelyeket elvárnak tőle.

Akár egy teljesen új arculat megtervezéséről és létrehozásáról, akár egy korábbi logó felfrissítéséről legyen szó, tapasztalt munkatársaink kreatív ötletekkel és látványos megoldásokkal állnak a rendelkezésedre. Itt az ideje, hogy testet öltsenek az elképzeléseid, és látványos megoldásokkal kitűnj a versenytársaid közül!
Ajánlatot kérek

OMNICHANNEL SZEMLÉLET

Konzinsztens és egységes élményt nyújtunk ügyfeleinknek.

MARKETING DIAMOND DÍJAS ÜGYNÖKSÉG

A hazai marketingszakma is elismeri munkánkat.

SZÉLESKÖRŰ PERSPEKTÍVA

Több mint 30 különböző iparágban tevékenykedünk.

PROFESSZIONÁLIS
SZÍNVONAL

Dedikált szereplők, tervezéstől a kivitelezésig.
Logó- és arculattervezés szakértő kezekben

Négy érv a FutureManagement 
mellett

Szavak helyett beszéljenek a színek és a formák! Grafikusaink készen állnak, hogy „kézzelfoghatóvá” tegyék, amit elképzeltél.

1. Minőséget képviselünk

Csapatunkban szakképzett grafikusok dolgoznak az álmok megvalósításán. Pillanatok alatt ráhangolódnak a rezgéseidre, és kézzelfoghatóvá teszik az elképzeléseidet.

2. Kreatívan gondolkodunk

Ügyfeleink több mint 20 különböző iparágban dolgoznak. Személyes készségeinken túl ebben rejlik kreativitásunk igazi forrása: a sokszínűségben és a különbözőségben.

3. Azonnal reagálunk

Hívásaidra és üzeneteidre azonnal reagálunk. Eszedbe jutott valami? Érdeklődni szeretnél? Ügyfélélmény menedzserünk minden hétköznap készséggel áll a rendelkezésedre.

4. Határidőkhöz igazodunk

Ami a szerződésben szerepel, az számunkra szent. Nincs időhúzás. Nincs magyarázkodás. Nincsenek félreértések. A megbeszélt határidőre elkészülünk a megrendelt arculati elemekkel.

Arculati kézikönyv

Az okos márkaépítés egyik kulcsfontosságú lépése lehet a megfelelő brandbook alkalmazása. Az employer branding alapjairól már beszéltünk, hangsúlyozva, hogy milyen fontos a kapcsolat a munkavállalókkal. Az arculati kézikönyv lényegében a vállalat employer branding alapelveinek részletes leírása, kiegészítve egy vizuális szabályrendszerrel, amely biztosítja, hogy a munkatársak ne csak dolgozni szeressenek a cégnél, hanem ténylegesen büszkék is legyenek arra, hogy részei lehetnek ennek az izgalmas közösségnek.
Lapozz bele!

Eszközök, amikkel dolgozunk

Logó- és arculattervezés

Együttműködésünk
menete

Fő üzenet megfogalmazása

A cégkultúra, a hitvallás és a márkaértékek feltérképezése után pontosan meghatározzuk, hogy milyen üzenetet adjunk át a vizuális kommunikáció segítségével.

Egyedi stílus  kialakítása

Kialakítjuk vállalkozásod egyedi stílusát és arculati elemeit, melyek nemcsak a webdesign megalkotása, hanem a brandépítő kommunikáció során egyaránt hasznosak lesznek.

Kész arculat átadása

Az online és offline tér sajátosságaihoz igazodó arculati elemeket egy digitális kézikönyvben nyújtjuk át (a logót vektoros és JPG formátumban is biztosítjuk).

Kik dolgoznak

a grafikai projekteken?

Küldetésünk, hogy a mi szakértelmünk a te sikered lehessen.
Nálunk jó kezekben vagy, hisz üzleti céljaidért válvetve küzdenek tapasztalt senior kollégáink. Régi motorosok vagyunk, friss látásmóddal, átlagosan 5+ éves szakmai tapasztalattal, a szakma iránti, sosem múló szeretettel kiváncsisággal és alázattal.
Az egyetlen dolgod, hogy egyeztess tereveidről marketing menedzserünkkel, a többit bízd ránk!
A színfalak mögött ugyanis egy marketing vezető, egy marketing manager, kampánymenedzserek, valamint profi grafikus és webfejlesztő kollégák valósítják meg elképzeléseidet.

Guba Virág

JUNIOR
Grafikus

Kovács Judit

SENIOR
Grafikus

Kovács Leyla

SENIOR
Grafikus

Szatmári 
Fruzsina

SENIOR
Grafikus

Mészáros Dóra

SENIOR
Tervezőgrafikus

Rózsa-Dobó Boglárka

SENIOR
Tervezőgrafikus

Partnereink

Online marketing szolgáltatások

Gyakran ismételt
kérdések

Mi történik, ha írok nektek?

Egy munkanapon belül visszahívunk és pár percben megbeszéljük, hogy miben lehetünk a segítségedre. Ha találunk közös pontot, akkor egy online, vagy személyes beszélgetés keretében folytatjuk az eszmecserét és remélhetőleg mi leszünk az a cég akit kerestél.

Az első találkozást is ki kell fizetni?

Dehogy, az elég bunkó dolog lenne. Természetesen semmit sem kell kifizetni szerződéskötés előtt!

Beszélhetünk akkor is, ha a versenytársamnak dolgoztok?

Amennyiben közvetlen konkurensednek dolgozunk azonos piacon, akkor azt még telefonban jelezzük és ekkor sajnos fel kell függesztenünk a diskurzust. Tudod iparági kizárólagossággal dolgozunk. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy közvetlen versenyhelyzetben vagy-e egyik meglévő ügyfelünkkel, akkor megkérdezzük az ügyfelet, hogy engedélyezi-e a kapcsolatfelvételt és addig a türelmedet kérjük. Szerintünk ez így korrekt.

Kreatívokat nekem kell adnom?

Természetesen nem – prémium ügynökségeknél ez nem is szokás, hiszen a folyamatosan megújuló kreatívok elkészítése a hirdetési szolgáltatás része, mi készítjük valamennyi szükséges kreatívot.

Miért jó a kampánymenedzsmentetek?

Senior kollégáink hatalmas tapasztalattal bírnak belfoldi és külföldi kapányokban egyaránt. Nincsenek junior kollégáink ebben a divízióban. Folyamatosan fejlesztjük kollégáinkat és tanulásra ösztönözzük őket. Ez a professzionális elköteleződés és szoftvereink lehetőséget adnak arra, hogy  mindig a maximumot hozzuk ki az online hirdetésekből. 

És milyen megtérülésre számíthatok?

Az online hirdetéseknél országtól, iparágtól és piactól függően a 4-5-ös ROAS-t tartják megfelelő teljesítmény mérőszámnak, de mi ezektől minden esetben jobbat akarunk elérni.

Milyen távra kell elköteleződnöm?

A munkánk minőségével igyekszünk magunknál tartani a jó ügyfeleket. Több szerződéses konstrukciónk is van, a legszigorúbb esetében is maximum 2 hónapos felmondással bármikor kiszállhatsz, de ha emiatt aggódsz, akár 1 hónapra is örömmel lemegyünk a számok mellett ugyanis a kémia lesz a legfontosabb a kapcsolatunkban.

Kik dolgoznak a marketingeden?

Együttműködéseink alkalmával egy tapasztalt csapat dolgozik, sok kreatív kollégával, akik mind senior tapasztalattal rendelkeznek, amely nálunk 5+ év. A delegált csapat tagjai magában foglal egy marketing vezetőt, egy kijelölt marketing menedzsert, kampánymenedzsereket és szükség esetén egy profi grafikust vagy webfejlesztőt. A kapcsolattartás szempontjából csak a marketing menedzserrel kell egyeztetned, mivel a csapat a háttérben összehangolja a feladatokat és gondoskodik a projektek sikeres lebonyolításáról.

Felfedeznéd
a márkádban
rejlő valódi
potenciált?

Írj nekünk és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket!
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Oláh Bertold - stratégiai vezető
és Szikszai Tamás - üzletfejlesztési vezető

Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down