Szeretnéd, hogy észrevételeid megértő fülekre találjanak? Mondd el a véleményed!

Rólunk

Megbonthatatlan egységet alkotunk, amit egy mélyen lakozó közös kapocs, a munka szeretete kovácsol kerek egésszé.
Csapatunk

VÍZIÓNK

Sokfélék vagyunk, mégis kerek egészet alkotunk, hiszen a legerősebb szenvedély közöttünk – amiért kivétel nélkül rajongunk, és egy emberként dobban a szívünk – a MUNKÁNK.

Együtt küzdünk és nevetünk az irodában – van hogy hajnalban, van amikor a lenyugvó hold árnyékában. Ez egy életforma, egy hitvallás, amely ösztönösen utat tör magának, az alázatos tanulással pedig tovább mélyül.

Közösen élünk meg minden sikerünket és kudarcunkat, örömünket és bánatunkat. Mindazokat a dolgokat, amelyek ámulattal töltenek el, amikben benne van a könnyes nevetés, amiktől kirobban belőlünk a kreativitás és a produktív energia.
Élvezzük, érezzük és megéljük a sikereinket. Szeretjük azt az állapotot, amikor minden ügyfelünk elégedett. Hiszünk az átláthatóságban, mert mi is azt szeretjük. Stratégiát alkotunk indulás előtt, hogy tudjuk, hová is tartunk. Tudjuk, hogy a digitalizáció adta kifinomult technológiát helyesen kiaknázva értéket teremthetünk partnereinknek.

Ezért dolgozunk nap mint nap. Felelősségteljesen, átláthatóan, magyarázkodás nélkül.

Ez a FutureManagement.

Módszereink

HETI
REPORTING

Ügyfeleink minden pénteken megkapják érthető teljesítmény-riportunkat, melyből kiderül, hogyan számszerűsíthető a munkánk.

MINDEN ÜGYFELEINK KEZÉBEN

Nem csinálunk foglyot Ügyfeleink hirdetési fiókjaiból, kezelőfiókokkal dolgozunk. Munkánk nélkülözhetetlenségében hiszünk.

EGYSZERRE EGYET, ETIKUSAN

Egyazon iparágban, egyazon piacon csak egyetlen céggel dolgozunk. Kulcsfontosságú üzleti és személyes adatokat látunk, így tartjuk etikusnak.

KONVERZIÓS
DIZÁJN

Az elkészített felület alakítható képessége és rugalmassága ugyanolyan fontos, mint a digitális kampányok menedzselése, és az ütős kreatívok.

ADATVEZÉRELT OPTIMALIZÁLÁS

Automatizált és finomra hangolt eszközeink elemzéseinek köszönhetően minden hirdetéssel egyre jobb teljesítményre vagyunk képesek.

FOLYAMATOS
MÉRÉS

Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

EREDMÉNYESSÉGRE HANGOLVA

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük a legfontosabb feladatunknak. Az első naptól erre fókuszálunk, ez a sikerünk végső célja.

MINŐSÉGI FORGALOM ÉS KONVERZIÓ

A folyamatos adatelemzések segítségével pontosan tudjuk mérni, melyik látogató hoz hasznot – a többire nem pazaroljuk az anyagi erőforrásokat.

A/B TESZTEK ÉS KREATÍVOK

Többféle hirdetést teszteltünk végig – tudjuk, milyen kreatívok és szövegek működnek az egyes piacokon, és azokat nem félünk használni.

KONKURENCIA
ELEMZÉS

Számos eszközzel tanulmányozzuk ügyfeleink piacát és versenytársait – kiismerjük, majd meghaladjuk őket.

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÉRTÉK ELEMZÉS

Mindent megtudunk, ami kiemelkedően értékes a vásárlóknak, és Ügyfeleink hitelesen tudják kommunikálni.

JÓL BEVÁLT MARKETING STRATÉGIÁK

Kampányaink közép- és hosszútávú sikeréhez elengedhetetlenek a kipróbált stratégiák, amelyek korábban már komoly hasznot hoztak.

SZÍVÜGYEINK

AKIKÉRT DOBBAN A SZÍVÜNK
Szaktudásunkkal és anyagi támogatással rendszeresen segítjük olyan szervezetek munkáját, akik bajbajutott vagy nehézséggel küzdő embertársainknak teszik könnyebbé a hétköznapokat.

Szivárvány Az Esőben Alapítvány

Csapatunkkal mi is hozzájárulunk, hogy híd épülhessen a rászoruló és a segíteni akaró emberek között. Közös célunk, hogy minél több nehéz körülmények között élő embertársunknak mutassuk meg: még a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút!
Támogasd Te is az alapítvány munkáját!

Debreceni Mentőalapítvány

Az alapítvány egyik fő célkitűzése, hogy a legkorszerűbb eszközökkel szerelje fel a mentőállomás járműveit. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen szembe nézni a járványhelyzet okozta nehézségekkel, anyagi támogatással álltunk a jó ügy mellé.
Támogasd Te is az alapítvány munkáját!

DEMEK

A központ küldetése egy átfogó, lelki egészségmegőrző és egészségfejlesztő modell kialakítása, valamint működtetése. Csapatunkkal mi is hozzájárulunk, hogy minél több fiatalnak nyíljon lehetősége a felmerülő problémák kezelésére.
Tudj meg többet a központ munkájáról!

SZAKMAI EREDMÉNYEINK

BÜSZKÉK VAGYUNK A SIKEREINKRE

Az alábbi iparágakban vagyunk jelen

Egészségügy
Mezőgazdaság
Kiskereskedelem
Lakberendezés
Felnőttképzés
Pékség
Kisállat
Multinacionális vállalatok
Étrendkiegészítők
Építőipar
Műszaki áruház
Gasztronómia
Vendéglátás
Épületgépészet
Információbiztonság
Kertészet

Ügyfélportfóliónk aktuális összetétele

Hallgass ránk!

OTTHON, AZ IRODÁBAN, UTAZÁS KÖZBEN
chart-barscrossmenuchevron-down