Rólunk

Megbonthatatlan egységet alkotunk,
melyet egy mélyen lakozó kapocs,
a munka szeretete kovácsol kerek egésszé

Alapértékeink

A FutureManagement egy olyan online marketing ügynökség, mely pontos, tehát minden határidőt tart. Precíz, vagyis az online marketing szolgáltatások során maradéktalanul betartja saját működési szabályait és az ügyfeleivel kötött megállapodásokat. Számszerűsíthető, hiszen a marketingnek bevételt teremtő befektetésnek kell lennie, aminek kifejezhető értéke van. Ezt az értéket ki is méri, és ügyfelei számára is érthetően kommunikálja. Így lesz a működése átlátható. Nem szorul magyarázkodásra. Megbízható, jó hírű ügynökségként gyarapodik, folyamatos fejlődéssel pedig képes új szintre emelni az ügyfélelégedettséget.

Víziónk

Sokfélék vagyunk, mégis kerek egészet alkotunk, hiszen a legerősebb szenvedély közöttünk, amiért kivétel nélkül rajongunk, és egy emberként dobban a szívünk: a munkánk. Élvezzük, érezzük és megéljük a sikereinket. Szeretjük azt az állapotot, amikor minden ügyfelünk elégedett. Hiszünk az átláthatóságban, mert mi is ezt képviseljük. Stratégiát alkotunk indulás előtt, hogy lássuk, hová tartunk. Tudjuk, hogy a digitalizáció adta kifinomult technológiát helyesen kiaknázva értéket teremtünk partnereinknek. Ezért dolgozunk nap mint nap. Felelősségteljesen, átláthatóan, magyarázkodás nélkül. Ez a FutureManagement.

Módszereink

Módszereink

Havi riport

A FutureManagement tényleg az, amit a neve sejtet: jövőbemutatóan, korszerűen intézik az ügyeket, és mindenben segítenek.

Minden ügyfeleink 
kezében

Nem csinálunk foglyot Ügyfeleink hirdetési fiókjaiból, kezelőfiókokkal dolgozunk. Munkánk nélkülözhetetlenségében hiszünk.

Egyszerre egyet,  etikusan

Egyazon iparágban, egyazon piacon csak egyetlen céggel dolgozunk. Kulcsfontosságú üzleti és személyes adatokat látunk, így tartjuk etikusnak.

Adatvezérelt optimalizálás

Automatizált és finomra hangolt eszközeink elemzéseinek köszönhetően minden hirdetéssel egyre jobb teljesítményre vagyunk képesek.

Konverziós dizájn

Egyazon iparágban, egyazon piacon csak egyetlen céggel dolgozunk. Kulcsfontosságú üzleti és személyes adatokat látunk, így tartjuk etikusnak.

Folyamatos mérés

Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

Eredményességre hangolva

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük a legfontosabb feladatunknak. Az első naptól erre fókuszálunk, ez a sikerünk végső célja.

Minőségi forgalom és konverzió

A folyamatos adatelemzések segítségével pontosan tudjuk mérni, melyik látogató hoz hasznot – a többire nem pazaroljuk az anyagi erőforrásokat.

A/B tesztek és kreatívok

Többféle hirdetést teszteltünk végig – tudjuk, milyen kreatívok és szövegek működnek az egyes piacokon, és azokat nem félünk használni.

Konkurenciaelemzés

Számos eszközzel tanulmányozzuk ügyfeleink piacát és versenytársait – kiismerjük, majd meghaladjuk őket.

Megkülönböztető érték elemzés

Mindent megtudunk, ami kiemelkedően értékes a vásárlóknak, és Ügyfeleink hitelesen tudják kommunikálni.

Jól bevált marketinges stratégiák

Kampányaink közép- és hosszútávú sikeréhez elengedhetetlenek a kipróbált stratégiák, amelyek korábban már komoly hasznot hoztak.

Szívügyeink

Csapatunkkal mi is hozzájárulunk, hogy híd épülhessen a rászoruló és a segíteni akaró emberek között. Közös célunk, hogy minél több nehéz körülmények között élő embertársunknak mutassuk meg: még a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút!
Tudj meg többet!
Az alapítvány egyik fő célkitűzése, hogy a legkorszerűbb eszközökkel szerelje fel a mentőállomás járműveit. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen szembe nézni a járványhelyzet okozta nehézségekkel, anyagi támogatással álltunk a jó ügy mellé.
Tudj meg többet!
A központ küldetése egy átfogó, lelki egészségmegőrző és egészségfejlesztő modell kialakítása, valamint működtetése. Csapatunkkal mi is hozzájárulunk, hogy minél több fiatalnak nyíljon lehetősége a felmerülő problémák kezelésére.
Tudj meg többet!
Büszkén állunk a Logiscool állandó partnereként, mely egyedülálló módon, élményalapú programozással tanítja az általános és középiskolásokat a modern világ kihívásaira – évente gyerekek ezreire hatást gyakorolva világszerte.
Tudj meg többet!

Jelen vagyunk

EGÉSZSÉGÜGY
FELNŐTTKÉPZÉS
ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK
VENDÉGLÁTÁS
MEZŐGAZDASÁG
PÉKSÉG
ÉPÍTŐIPAR
ÉPÜLETGÉPÉSZET

Ügyfélportfóliónk
aktuális összetétele

EGÉSZSÉGÜGY
 
85%
0%
MUNKÁLTATÓI MÁRKAÉPÍTÉS
 
85%
0%
WEBÁRUHÁZ
 
85%
0%
SZOLGÁLTATÓK
 
85%
0%
ÉPÍTŐIPAR
 
85%
0%
TERMELŐK
 
85%
0%

Kik dolgoznak
a marketingeden?

Küldetésünk, hogy a mi szakértelmünk a te sikered lehessen. Nálunk jó kezekben vagy, hisz üzleti céljaidért válvetve küzdenek tapasztalt senior kollégáink. Régi motorosok vagyunk, friss látásmóddal, átlagosan 5+ éves szakmai tapasztalattal, a szakma iránti, sosem múló szeretettel kiváncsisággal és alázattal.
Az egyetlen dolgod, hogy egyeztess tereveidről marketing menedzserünkkel, a többit bízd ránk!
A színfalak mögött ugyanis egy marketing vezető, egy marketing manager, kampánymenedzserek, valamint profi grafikus és webfejlesztő kollégák valósítják meg elképzeléseidet.

Albert Zsófi

JUNIOR
Content Manager

Magyarpolányi Katalin

SENIOR
Google Ads Specialist

Balázsi Barbara

SENIOR
Employer Branding Account Manager

Bardi Dorina

MEDIOR
Content Manager

Diószegi Nikoletta

MEDIOR
Facebook Ads Specialist

Guba Virág

JUNIOR
Grafikus

Háda Szabolcs

MEDIOR
Webfejlesztő

Kovács Judit

SENIOR
Grafikus

Novák Zsombor Péter

MEDIOR
Web projekt manager

Gulya Nikoletta

MEDIOR
Content Manager

Kádár Balázs

MEDIOR
Facebook Ads Specialist

Mestyán István

SENIOR
Google Ads és Facebook Ads Specialist

Lengyel Laura

SENIOR
Content Manager

Lázók Janó

MEDIOR
Account Manager

Mészáros Dóra

SENIOR
Tervezőgrafikus

Nagy Bálint

SENIOR
Projektmenedzser

Kovács Leyla

SENIOR
Grafikus

Oláh Bertold

CEO

Varga Martin

MEDIOR
Google Ads Specialist

Pekola Nikolett

SENIOR
Content Manager

Szikszai Tamás

CEO

Szatmári Fruzsina

SENIOR
Grafikus

Takács Nikolett

MEDIOR
Employer Branding Account Manager

Jakub Gabriella

MEDIOR
Account Manager

Partnereink mondták

„A FutureManagement tényleg az, amit a neve sejtet: jövőbemutatóan, korszerűen intézik az ügyeket, és mindenben segítenek. Elérhetőek, gyorsan reagálnak, professzionálisak, teherbíróak, rugalmasak és még kedvesek is. .”
Attila György Piller
„Régóta kerestünk olyan marketing irodát, akik pontosan értik, hogy mit is szeretnénk, és mi is értjük őket. A FM-ben nem csak az a jó, hogy értik a dolgukat, hanem hogy rugalmasak, gyorsak, és lehet velük együtt gondolkodni.”
Dr. Szűcs Miklós Ph.D
„A projektek megvalósítása során a kitűzött határidőket jól tartották. A kommunikáció gyors és gördülékeny volt. Jól működő ötletekkel álltak elő, melyeket meg is tudtak valósítani.”

Dr. Bagosi Erik

Felfedeznéd

a márkádban
rejlő valódi
potenciált?

Írj nekünk és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket!
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Oláh Bertold - stratégiai vezető
és Szikszai Tamás - üzletfejlesztési vezető

Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down