Szolgáltatás
Marketing

felskálázás versengő piacokon
Szeretnél növelni az online láthatóságodat és több vásárlót szerezni, de nem tudod, hogyan kezdj neki?
Unod már, hogy a marketing költéseid nem hozzák az elvárt eredményeket?
Az előző ügynöksége(i)d csalódást okoztak, pedig nagy ígéretekkel kecsegtettek?
Ismerjük a problémáidat, és nagy valószínűséggel tudjuk is a megoldást.
Egy biztos: csapatunk minden tagja nap, mint nap azon dolgozik,
hogy marketing kampányaid eredményesek és profitábilisak legyenek!

Webshop marketing

Csomagajánlataink

Process Book
26 oldal

NETTÓ
250.000 HUF
Arculati elemek
SWOT elemzés
Buyer Persona
Márkaígéretek
USP
Miért fontos a csatornaelemzés?
PESO modell
Mi a különbség az organikus és a fizetett tartalmak között?
Próbaposztok
Facebook hirdetési terv
Google hirdetési terv
Így dolgozunk mi

Social media kommunikáció + hirdetésmenedzsment csomag

NETTÓ
400.000 Ft/hó-tól
Automatikus reporting
Havi 2 óra meeting
Kreatívok elkészítése - kép és videó
Szövegek megírása
Facebook, Instagram posztok - heti 2 db
Instagram storyk - heti 2 db
Mérések beállítása vagy beállítás menedzselése
Facebook, Instagram, Google Ads kampányok menedzselése
Konverziók meghatározása, kimérése
Megkülönböztető értékek meghatározása
Katalógus, forgalmi, PMAX és konverziós kampányok
Ez érdekel

Hirdetésmenedzsment

NETTÓ
Minimum díj: 150.000 Ft / hó / hirdetési csatorna*
Megkülönböztető értékek meghatározása
Katalógus, forgalmi, PMAX és konverziós kampányok
Automatikus reporting
Havi 1 óra meeting
Kreatívok elkészítése - kép és videó
Hirdetési szövegek megírása
Mérések beállítása vagy beállítás menedzselése
Konverziók meghatározása, kimérése
*A díj 150.000 Ft vagy a menedzselt büdzsé 10%-a. Mindig a magasabb összeg. A két árazási modell vagylagos, nem egyszerre értendő. Több csatorna kezelése esetén csomagajánlatot dolgozunk ki.
Ez érdekel

Személyre szabott 
ajánlat érdekel?

Foglalkozunk még hírlevél rendszerek építésével, blogcikk írással, CRO-val, valamint LinkedIn, YouTube, és TikTok kommunikációval és kampányokkal. A további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!
Ajánlatot kérek

Partnereink mondták

„A FutureManagement tényleg az, amit a neve sejtet: jövőbemutatóan, korszerűen intézik az ügyeket, és mindenben segítenek. Elérhetőek, gyorsan reagálnak, professzionálisak, teherbíróak, rugalmasak és még kedvesek is. Programozás, kódolás, közösségi média, design, kreativitás – az FM-nek egyre megy. Nekünk minden problémát meg tudtak oldani.”
Attila György Piller
„Régóta kerestünk olyan marketing irodát, akik pontosan értik, hogy mit is szeretnénk, és mi is értjük őket. A FM-ben nem csak az a jó, hogy értik a dolgukat, hanem hogy rugalmasak, gyorsak, és lehet velük együtt gondolkodni.”
Dr. Szűcs Miklós Ph.D
„A projektek megvalósítása során a kitűzött határidőket jól tartották. A kommunikáció gyors és gördülékeny volt. Jól működő ötletekkel álltak elő, melyeket meg is tudtak valósítani.”
Dr. Bagosi Erik

Árbevétel garancia

Kockázatmentes befektetés

A jelenlegi termelékenység elvesztése nagy kockázatot hordoz magában, ezért ott lappang benned a félelem és a bizonytalanság, amikor ügynökséget váltanál. Megértjük. Sokkal ijesztőbb a jelenlegi árbevételtől elesni, mint pénzt az asztalon hagyni. Utóbbit sokszor nem is tudod felmérni.

A megkötött szerződésben vállaljuk, hogy a közös munka ideje alatt a webáruház legalább akkora árbevételre tesz szert, mint jelenleg, ugyanakkora hirdetési költségek biztosítása mellett.

Ügyfeleink eredményei

Átlagos árbevétel növekedés
63
%
Átlagos ROAS
43
X
 
 
0
Ft
átlagos 
kosárérték
0
Ft
átlagos vásárlási
konverzió költsége

Webshop marketing

Négy érv a Futuremanagement
mellett

OMNICHANNEL SZEMLÉLET

Konzinsztens és egységes élményt nyújtunk ügyfeleinknek.

MARKETING DIAMOND DÍJAS ÜGYNÖKSÉG

A hazai marketingszakma is elismeri munkánkat.

SZÉLESKÖRŰ PERSPEKTÍVA

Több mint 30 különböző iparágban tevékenykedünk.

PROFESSZIONÁLIS
SZÍNVONAL

Dedikált szereplők, tervezéstől a kivitelezésig.

HASZNÁLD HIRDETÉSI KÖLTSÉG KALKULÁTORUNKAT!

HIRDETÉSI KÖLTSÉG KALKULÁTOR

Adatokra alapozunk

Mérünk, célzunk, konverziót generálunk

Komplex megoldást
kínálunk

Adatokra alapozva vannak hipotéziseink, melyeket tesztelünk, hogy mindig megtaláljuk a nyereségesebb megoldásokat. Belső folyamatainkat transzparensen, 10 év tapasztalatát összesűrítve alakítjuk, hogy ideális legyen velünk dolgozni.

1. Fiók átvételek és biztonsági audit

Ügynökségünk minden esetben ügynökségi hozzáférést kér és kap ügyfeleink fiókjaihoz, így az összeköttetés kétirányú és ellenőrizhető marad. Továbbá átnézzük a biztonsági beállításokat.

3. Buyer persona modellezése

Ki az álomvevőd? Hogy viselkedik, hogy érez, mivel szólítható meg, mik érdeklik, mik a félelmei? A kérdéseket megválaszolva létrejönnek a perszónáid. Őket állítjuk kommunikációd középpontjába.

5. Mérések beállítása

Adatok alapján hozunk döntéseket, ezért gondoskodunk róla, hogy a felhasznált mérőeszközök (Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Search Console, Facebook Pixel) megfelelőn működjenek.

7. Elemzés, optimalizálás

Hogy az előfeltevéseket igazolják-e eredmények, folyamatos adatelemzést igényel. A hosszú távú sikernek elengedhetetlen eleme a rendszeres ellenőrzés és optimalizálás.

9. Havi konzultáció

Minden hónapban szeretettel várunk az irodánkban, ahol egy kávé mellett át tudjuk beszélni közös munkánk tapasztalatait, az előttünk álló időszakkal kapcsolatos tudni- és tennivalókat.

11. Konverzióoptimalizálás (opcionális)

A digitális ügyfélélmény optimalizáció során minden eszközzel arra törekszünk, hogy a webáruházad felkereső látogatók minél nagyobb arányban vásárolják meg a termékeid.

2. Kulcsszókutatás

A PowerSuite SEO, übersuggest és answerthepublic eszközökkel kidolgozzuk azt a kulcsszó és kizáró kulcsszókészletet, mellyel releváns hirdetések és tartalmak készíthetők.

4. Stratégia, taktikák megalkotása

Üzleti célod, álomvevőd, a lekutatott kulcsszavak és kizáró kulcsszavak alapján kidolgozzuk azokat a megoldási lehetőségeket, taktikákat, amelyek segítenek megvalósítani a kitűzött célt.

6. Projekt indítása

A kulcsszókutatás, az álomvevő modellezése, a stratégiaalkotás és a mérések beállítása után minden adott, hogy egy projektindító megbeszélés után élesben nézzük meg, hogyan kel életre a kidolgozott stratégia.

8. Jelentések küldése

Munkánk csak úgy válik számodra is láthatóvá, ha elért eredményeinkről rendszeresen tájékoztatunk. Erre szolgálnak havi rendszerességgel küldött, közérthetően összeállított jelentéseink.

10. Felskálázás

Kiemelkedően teljesítő kampányaidat skálázással tovább építjük. Így nyílik lehetőségünk a következő szintre emelni webáruházad árbevételét.

12. Márkaépítés (opcionális)

Gondosan felépített, tudatos tervezéssel és bevált módszerek hatékony alkalmazásával gondoskodunk róla, hogy márkád a vásárlóid és a munkavállalóid számára is vonzó legyen. Ide kattintva többet is megtudhatsz employer branding szolgáltatásunkról.
Ajánlatot kérek

Kik dolgoznak

a marketingeden?

Küldetésünk, hogy a mi szakértelmünk a te sikered lehessen.
Nálunk jó kezekben vagy, hisz üzleti céljaidért válvetve küzdenek tapasztalt senior kollégáink. Régi motorosok vagyunk, friss látásmóddal, átlagosan 5+ éves szakmai tapasztalattal, a szakma iránti, sosem múló szeretettel kiváncsisággal és alázattal.
Az egyetlen dolgod, hogy egyeztess tereveidről marketing menedzserünkkel, a többit bízd ránk!
A színfalak mögött ugyanis egy marketing vezető, egy marketing manager, kampánymenedzserek, valamint profi grafikus és webfejlesztő kollégák valósítják meg elképzeléseidet.

Kádár Balázs

MEDIOR
Facebook Ads Specialist

Varga Martin

MEDIOR
Google Ads Specialist

Magyarpolányi Katalin

SENIOR
Google Ads Specialist

Mestyán István

SENIOR
Google Ads és Facebook Ads Specialist

Partnereink

Online marketing szolgáltatások

Gyakran ismételt
kérdések

Mi történik, ha írok nektek?

Egy munkanapon belül visszahívunk és pár percben megbeszéljük, hogy miben lehetünk a segítségedre. Ha találunk közös pontot, akkor egy online, vagy személyes beszélgetés keretében folytatjuk az eszmecserét és remélhetőleg mi leszünk az a cég akit kerestél.

Az első találkozást is ki kell fizetni?

Dehogy, az elég bunkó dolog lenne. Természetesen semmit sem kell kifizetni szerződéskötés előtt!

Beszélhetünk akkor is, ha a versenytársamnak dolgoztok?

Amennyiben közvetlen konkurensednek dolgozunk azonos piacon, akkor azt még telefonban jelezzük és ekkor sajnos fel kell függesztenünk a diskurzust. Tudod iparági kizárólagossággal dolgozunk. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy közvetlen versenyhelyzetben vagy-e egyik meglévő ügyfelünkkel, akkor megkérdezzük az ügyfelet, hogy engedélyezi-e a kapcsolatfelvételt és addig a türelmedet kérjük. Szerintünk ez így korrekt.

Kreatívokat nekem kell adnom?

Természetesen nem – prémium ügynökségeknél ez nem is szokás, hiszen a folyamatosan megújuló kreatívok elkészítése a hirdetési szolgáltatás része, mi készítjük valamennyi szükséges kreatívot.

Miért jó a kampánymenedzsmentetek?

Senior kollégáink hatalmas tapasztalattal bírnak belfoldi és külföldi kapányokban egyaránt. Nincsenek junior kollégáink ebben a divízióban. Folyamatosan fejlesztjük kollégáinkat és tanulásra ösztönözzük őket. Ez a professzionális elköteleződés és szoftvereink lehetőséget adnak arra, hogy  mindig a maximumot hozzuk ki az online hirdetésekből. 

És milyen megtérülésre számíthatok?

Az online hirdetéseknél országtól, iparágtól és piactól függően a 4-5-ös ROAS-t tartják megfelelő teljesítmény mérőszámnak, de mi ezektől minden esetben jobbat akarunk elérni.

Milyen távra kell elköteleződnöm?

A munkánk minőségével igyekszünk magunknál tartani a jó ügyfeleket. Több szerződéses konstrukciónk is van, a legszigorúbb esetében is maximum 2 hónapos felmondással bármikor kiszállhatsz, de ha emiatt aggódsz, akár 1 hónapra is örömmel lemegyünk a számok mellett ugyanis a kémia lesz a legfontosabb a kapcsolatunkban.

Kik dolgoznak a marketingeden?

Együttműködéseink alkalmával egy tapasztalt csapat dolgozik, sok kreatív kollégával, akik mind senior tapasztalattal rendelkeznek, amely nálunk 5+ év. A delegált csapat tagjai magában foglal egy marketing vezetőt, egy kijelölt marketing menedzsert, kampánymenedzsereket és szükség esetén egy profi grafikust vagy webfejlesztőt. A kapcsolattartás szempontjából csak a marketing menedzserrel kell egyeztetned, mivel a csapat a háttérben összehangolja a feladatokat és gondoskodik a projektek sikeres lebonyolításáról.

További szolgáltatásaink

LISTAÉPÍTÉS
HIRLEVÉL, 
AUTOMATIZÁCIÓK
CIKKÍRÁS, 
TARTALOMFEJLESZTÉS

Felfedeznéd

a márkádban
rejlő valódi
potenciált?

Írj nekünk és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket!
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Oláh Bertold - stratégiai vezető
és Szikszai Tamás - üzletfejlesztési vezető
Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down