Karrier

Folyamatosan fejlődünk, ezért mindig szükségünk van új csapattagokra, akikkel együtt tágíthatjuk a horizontot
Nyitott pozíciónk

Amiben mások vagyunk, mint mások:

CÉGES BELSŐ OKTATÁSOKAT TARTUNK, HOGY ÁLLANDÓAN TANULJUNK ÉS FEJLŐDJÜNK.
HAVONTA KONDIBÉRLETTEL TÁMOGATJUK DOLGOZÓINKAT.
EGYÉNRE SZABOTT FEJLESZTÉSI TERVET DOLGOZUNK KI MUNKATÁRSAINKNAK.
MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ CÉGES KÖNYVTÁRUNK VAN, AMI HAVONTA BŐVŰL ÚJABB ÉS ÚJABB KIADVÁNYOKKAL.
ÁLLATBARÁT IRODA VAGYUNK.
RENDSZERESEN TARTUNK CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEKET.
TISZTELJÜK, HOGY VAN MAGÁNÉLETED IS, ÉS HOGY FONTOS A SZABADIDŐD.
HÉTVÉGÉN NÁLUNK NINCS MUNKA.
A RUGALMAS MUNKAIDŐ HÍVEI VAGYUNK.
A HOME OFFICE MŰKÖDIK, HA A MUNKA EL VAN VÉGEZVE.

Kollégáink véleménye:

 • „Nagyon örülök, hogy rátaláltam a FutureManagement-re, hiszen szerintem nem csak a régióban, hanem az egész országban egy kiemelkedő ügynökség. A csapat minden tagja profi a saját szakterületén, így rengeteg lehetőségem van tanulni. Tomi és Berti nagy hangsúlyt fektet a szakmai fejlődésünkre, és a közösen meghatározott célok egész évben motiválnak minket az előrehaladásra. Mindig megkapjuk a kellő tudást és a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot minden projektből és a végén elégedett ügyfeleink legyenek. Mindemellett pályázunk a legstresszmentesebb munahely címre. Plusz pont, hogy szép az irodánk és finom a kávé.”
  Szandi
 • „A FutureManagement Ügynökség egy stresszmentes, nyugalmi sziget számomra, ahol megtaláltam a szakmai számításaimat és napról-napra tudok fejlődni a PPC-s karrieremben. Fiatalos csapat, rugalmasság és nagy fokú motiváló környezet jellemzi a céget. Jó hogy itt vagyok!”
  András
 • „Azért szeretek az FM-nél dolgozni, mert itt nem csak szakmailag, de emberileg is sokat tanulhatok, hiszen nem csak egy munkahely vagyunk, hanem egy nagy család, ahol mindig lehet a másikra számítani! Eddigi ittlétem alatt rengeteget fejlődtem és a mai napig minden egyes nap tanulok új dolgokat.”
  Betti
 • „A FutureManagement az hely, ahol megteremtjük a struktúrát, hogy szabadok lehessünk. Irányt tervezünk, hogy a kreativitásunk pályára állhasson, hátszelet kapunk, hogy a fejlődni akarásunk szárnyalhasson. És mindeközben brutál jól érezzük magunkat. Ezért szeretek itt dolgozni.”
  Mesi
 • „Olyanok vagyunk, mint egy család.” Ez pedig itt nem klisés szöveg. Azért szeretek a FutureManagement-nél dolgozni, mert bárkihez bármilyen problémával fordulhatok. Összedolgozunk, segítjük egymást. Nem csak szakmailag vagyunk képesek fejlődni, hanem egyénileg is. Ezért pedig nagyon hálás vagyok.”
  Niki
 • „Azért szeretek az FM-nél dolgozni, mert  nyugodt, stresszmentes körülmények között dolgozhatok, mely teret ad az új kreatív ötleteknek. Jófej, lelkes kollegák vesznek körül, akik inspirálóan hatnak rám. Egyértelműek a feladatok és személyes kedvencem, hogy átláthatóak, rendszerezettek a folyamatok.
  Fruzsi
 • „Rendkívül büszke vagyok arra, hogy az FM Crew tagjának mondhatom magam. Nem tudok olyan ügynökségről, ahol a miénkhez hasonló légkörben születnének meg a kreatívabbnál kreatívabb ötletek és piachódító stratégiák. Amikor csak átlépem az iroda küszöbét, hálás vagyok, hogy ilyen szakmai elmék társaságában alkothatok és fejlődhetek.”
  Balázs
 • „Biztosan veled is előfordult már, hogy egy filmben irigykedve nézted a főszereplőt, mert olyan munkahelye volt, ahova boldogan ment be, ahol teljes mértékben önmaga lehetett, szerette és értette, amit csinált, baromi jó fej emberek vették körül, ráadásul az irodája úgy nézett ki, mintha a saját lakásában lenne. Na, az FM pont ilyen. Viszont ez nem egy film.

  Itt nincsenek fiktív helyszínek és szereplők, vagy előre megírt forgatókönyv. Csak egy szuperül castingolt stáb, egy lenyűgöző díszlet és két profi rendező. A story hozzánk és az igényeinkhez igazodik, a happy endről pedig minden nap közösen gondoskodunk.”
  Marci
 • „Azért szeretek az FM-nél dolgozni, mert egy összetartó és segítő csapattal dolgozunk változatos projekteinken. A fejlődés és a fejlődési lehetőség biztosított az FM által, így haladva előre az úton minden egyes munkanapunkon.”
  Bálint
 • „Azért szeretek az FM-nél dolgozni, mert egy barátságos és inspiráló környezetben lehetek, ahol motivált kollégák és jó hangulat fogad minden nap. A kreatív és nyugodt légkör biztosítva van a minőségi munkák elvégzéséhez, a csapaton belüli kommunikáció pedig kiváló. Ezek mellett itt mindig történik valami FM-es. :)”
  Bogi

Nyitott pozíciók

Dolgozz velünk!

Itt a remek lehetőség, hogy barátságos, összetartó, nemzetközi projekteken dolgozó csapatunk tagja legyél. Az alábbi pozíciókra éppen munkatársat keresünk.

GOOGLE ADS MANAGER

Te költesz, mi fizetünk érte! Junior Google Ads kampány manager-t keresünk!

Úgy célzol, mint Robin Hood, a hirdetésszövegeidre omlanak a konverziók, nem kevered össze a CPC-t a CNG-vel, és a hirdetéskezelő az a hely, ahol a világ pénzét is el tudnád költeni? Akkor ezt a munkát szeretni fogod!

Miért jó velünk dolgozni?

 • Fiatalosak, lendületesek vagyunk. Itt mindenki szereti amit csinál és ez tesz minket igazán jó csapattá.
 • Változatos ügyfélportfólióval dolgozunk, magas minőségben, céltudatosan, az unalmat hírből sem ismerjük.
 • Folyamatosan képezzük magunkat. A marketing világa változó, így mindig mozgásban vagyunk. Szakmai tréningek, továbbképzések várnak rád.
 • Azzal is tisztában vagyunk, hogy aki kimerült, túlhajszolt, fáradt, az lemarad. Ezért nálunk nincsenek túlórák, a szabadidődet aktív pihenéssel töltheted. Ebben fitnesz bérlettel, könyvekkel és csapatépítő lazulásokkal vagyunk a segítségedre.
 • Karriert építhetsz, és ha szeretnél, előbbre juthatsz.
 • Biztos háttér, stabilitás, home office lehetőség.

Téged keresünk, ha…

 • A Google a barátod, és már le is vizsgáztál belőle.
 • Legalább 1 millió Forintot költöttél már Google Ads-ben.
 • Tudod mi fán terem a Google Analytics.
 • A precízitás és proaktívitás nem csupán két hangzatos szó az önéletrajzodban.

Mi lesz a feladatod?

 • Kulcsszókutatás,
 • konverziómérés,
 • hirdetésbeállítás,
 • optimalizálás,
 • folyamatos kampánymanagement.

Magadra ismertél? Csatlakozz hozzánk Junior Google Ads kampány manager-ként és segíts nekünk egyre bővülő ügyfélportfóliónk maximális kiszolgálásában! Egy biztos: már a kezdetektől azt fogod érezni, hogy köztünk jó helyen vagy!

Jelentkezem

SENIOR WEBFEJLESZTŐ

Jelentkezem

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül!
Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Ennél pontosabban le sem írhatnánk cégfilozófiánkat. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszünk a szinergiában, a kölcsönös egymásra hatásban, és abban, hogy együtt messzebbre juthatunk. Szeretjük a munkánkat, ezt tartjuk a legfontosabb erénynek, ilyen munkatársakat keresünk. Vannak persze készségek, amikkel jó, ha rendelkezel, de valljuk, hogy mindent meg lehet tanulni, ezért sokkal fontosabb, hogy belepasszolj csapatunkba. Ezen készségek közül a legfontosabb a kreativitás és a rendszerszemlélet. Mivel komplex ügynökség vagyunk, aki a stratégiaalkotástól egészen a kivitelezésig jelen van ügyfelei életében, ezért át kell látnod a teljes marketing folyamatot amellett, hogy a sajátodat elvégzed. Az online marketing eszköztára folyamatosan változik, ezért nyitottnak kell lenned a változásra és az ezt követő tanulásra. A jó hír, hogy csak az eszközök változnak, a szemléletmód állandó. A változáshoz való alkalmazkodást természetesen külső és belső tréningekkel és saját könyvparkkal segítjük. A fent felsorolt nyitott online marketing állás lehetősége mellett természetesen kiváncsiak vagyunk Rád akkor is, ha esetleg valami másban vagy jó, amiről úgy érzed, hogy hasznos tagjává tenne csapatunknak.

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül!
Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Amit felfogásunkról tudni érdemes:

ELŐREMUTATÓ SZEMLÉLET

Stabil, innovatív, folyamatosan fejlődő közösség vagyunk. Szakmailag magas szintű, kreatív kihívásokat jelentő projekteken dolgozunk nap mint nap.

PROGRESSZÍV CÉGES KULTÚRA

Támogatjuk a tanulást és a kollégák közötti tudástranszfert. A belső képzések mellett lehetőséget adunk arra, hogy konferenciákon, tréningeken vegyél részt, és a munkádhoz hasznos könyveket vásárolj. Valljuk, hogy közös érték a fejlődésed, hiszen a tudásod által a FutureManagement csapata is fejlődik.

HATÉKONY MUNKAKÖRNYEZET

Kidolgozzuk a saját fejlesztési terved, könyveket, valamint tananyagokat javaslunk, és mi magunk is részt veszünk a képzésedben. Mindent megtanulhatsz, amire szükséged van, és amit szívesen csinálsz az online térben. A home office is játszik, de alapvetően társasági emberek vagyunk.

Érdekel egy online marketing állás?

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet. Kérünk, hogy a tárgyban mindenképpen jelöld meg, melyik online marketing állás keltette fel a figyelmedet. Minden e-mailre válaszolni fogunk, ezt megígérjük.

Reméljük, hamarosan hallunk Rólad.

Tomi, Berti és a FutureManagement csapata

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

CÉGNÉV: FMARKETING KFT. | ADÓSZÁM: 25764781209 | CÉGJEGYZÉKSZÁM: 09 09 028224
crossmenuchevron-down