fbpx
+36304548164 [email protected]

Érdekel egy online marketing állás?

Dolgozz velünk!
Ne habozz, jelenkezz még ma Debrecen legvagányabb marketing ügynökségéhez. Fiatalos csapatunk folyamatosan keresi új tagjait, akikkel együtt tágíthatjuk a horizontot.

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Ennél pontosabban le sem írhatnánk cégfilozófiánkat. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszünk a szinergiában, a kölcsönös egymásra hatásban, és, hogy együtt messzebbre juthatunk. Szeretjük a munkánkat, ezt tartjuk a legfontosabb erénynek, ilyen munkatársakat keresünk. Vannak persze készségek, amikkel jó, ha rendelkezel, de valljuk, hogy mindent meg lehet tanulni, ezért sokkal fontosabb, hogy belepasszolj csapatunkba. Ezen készségek közül a legfontosabb a kreativitás és a rendszerszemlélet. Mivel komplex ügynökség vagyunk, aki a stratégiaalkotástól egészen a kivitelezésig jelen van ügyfelei életében, ezért át kell látnod a teljes marketing folyamatot amellett, hogy a sajátodat elvégzed. Az online marketing eszköztára folyamatosan változik, ezért nyitottnak kell lenned a változásra és az ezt követő tanulásra. A jó hír, hogy csak az eszközök változnak, a szemléletmód állandó. A változáshoz való alkalmazkodást természetesen külső és belső tréningekkel és saját könyvparkkal segítjük. A lent felsorolt nyitott online marketing állás lehetősége mellett természetesen kiváncsiak vagyunk Rád akkor is, ha esetleg valami másban vagy jó, amiről úgy érzed, hogy hasznos tagjává tenne csapatunknak.

Ha érzed magadban az erőt és felkeltettük az érdeklődéset jelentkezz hozzánk.

Amit felfogásunkról tudni érdemes:

Előremutató szemlélet

Progresszív céges kultúra

Hatékony munkakörnyezet

Nyitott pozíciók

Dolgozz velünk!

Itt a remek lehetőség, hogy barátságos, összetartó, nemzetközi projekteken dolgozó csapatunk tagja legyél. Az alábbi pozíciókra éppen munkatársat keresünk.

Junior Facebook kampánymenedzser

Junior WordPress fejlesztő

l

Grafikus

Lelkes csapatunk

Szikszai Tomi

Szikszai Tomi

üzletfejlesztés

Oláh Berti

Oláh Berti

Stratégia

Szikszai-Németh Ketrin

Szikszai-Németh Ketrin

Ügyfélmenedzser

Sukta Norbi

Sukta Norbi

PPC Kampányok

Bődy Szandi

Bődy Szandi

Key account manager

Vásári Andris

Vásári Andris

Google Ads Specialista

Végh Marci

Végh Marci

Szövegíró

Tóth Levi

Tóth Levi

Webfejlesztő

Tóth Martina

Tóth Martina

grafikus

Kanta Bogi

Kanta Bogi

grafikus

Oláh Evi

Oláh Evi

Tartalommenedzser

Bacsu Dóri

Bacsu Dóri

Tartalommenedzser

Bessenyei Ditta

Bessenyei Ditta

tartalommenedzser

Elek Dorina

Elek Dorina

tartalommenedzser

Amiben mások vagyunk, mint mások:

Céges belső oktatásokat tartunk, hogy állandóan tanuljunk és fejlődjünk.

Rendszeresen tartunk csapatépítő tréningeket.

Havonta kondibérlettel támogatjuk dolgozóinkat.

}

Tisztelni fogjuk, hogy van magánéleted is, és hogy fontos a szabadidőd.

Z

Egyénre szabott fejlesztési tervet dolgozunk ki munkatársainknak.

~

Hétvégén nálunk nincs munka.

Mindenki számára elérhető céges könyvtárunk van, ami havonta bővűl újabb és újabb kiadványokkal.

A rugalmas munkaidő hívei vagyunk.

Állatbarát iroda vagyunk.

A home office működik, ha a munka el van végezve.

Legújabb kollégáink véleménye:

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam a FutureManagement-re, hiszen szerintem nem csak a régióban, hanem az egész országban egy kiemelkedő ügynökség. A csapat minden tagja profi a saját szakterületén, így rengeteg lehetőségem van tanulni. Tomi és Berti nagy hangsúlyt fektet a szakmai fejlődésünkre, és a közösen meghatározott célok egész évben motiválnak minket az előrehaladásra. Mindig megkapjuk a kellő tudást és a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot minden projektből és a végén elégedett ügyfeleink legyenek. Mindemellett pályázunk a legstresszmentesebb munahely címre. Plusz pont, hogy szép az irodánk és finom a kávé.”

Szandi

“A FutureManagement Ügynökség egy stresszmentes, nyugalmi sziget számomra, ahol megtaláltam a szakmai számításaimat és napról-napra tudok fejlődni a PPC-s karrieremben. Fiatalos csapat, rugalmasság és nagy fokú motiváló környezet jellemzi a céget. Jó hogy itt vagyok!”

András

“Az ok amiért a legjobban szeretek a FutureManagementnél dolgozni, az a csapat motiváltsága. Fiatalos, lendületes légkör vesz körül. Mindig számíthatok a többiek segítségére, támogatására. Modernek, naprakészek és nyitottak az újdonságokra, ezzel engem is ösztönöznek a folyamatos fejlődésre.”

Martina

“A FutureManagement-nél a meetingek hangulata egy baráti találkozóra emlékeztet, bárkihez fordulhatok, ha segítségre van szükségem és egy olyan helyen dolgozom, ahol az egyetemen megszerzett tudás mellett lehetőség van arra is, hogy szakmai ismereteket is szerezzek.”

Dóra

ÉRDEKEL EGY ONLINE MARKETING ÁLLÁS?

Küldd el önéletrajzodat az [email protected] e-mail címre.

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet ide, és keresni fogunk. Kérünk, hogy a tárgyban mindenképpen jelöld meg, hogy melyik online marketing állás keltette fel a figyelmedet. Minden e-mailre válaszolni fogunk, ezt megígérhetjük. 
Reméljük, hamarosan hallunk Rólad.
Tomi, Berti és a FutureManagement csapata