Karrier

Folyamatosan fejlődünk, ezért mindig szükségünk van új csapattagokra, akikkel együtt tágíthatjuk a horizontot

Nyitott pozíciók

Amiben mások vagyunk, mint mások:

Céges belső oktatásokat tartunk, hogy állandóan tanuljunk és fejlődjünk.

Rendszeresen tartunk csapatépítő tréningeket.

Havonta kondibérlettel támogatjuk dolgozóinkat.

Tiszteljük, hogy van magánéleted is, és hogy fontos a szabadidőd.

Egyénre szabott fejlesztési tervet dolgozunk ki munkatársainknak.

Hétvégén nálunk nincs munka.

Mindenki számára elérhető céges könyvtárunk van, ami havonta bővűl újabb és újabb kiadványokkal.

A rugalmas munkaidő hívei vagyunk.

Állatbarát iroda vagyunk.

A home office működik, ha a munka el van végezve.

Legújabb kollégáink véleménye:

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam a FutureManagement-re, hiszen szerintem nem csak a régióban, hanem az egész országban egy kiemelkedő ügynökség. A csapat minden tagja profi a saját szakterületén, így rengeteg lehetőségem van tanulni. Tomi és Berti nagy hangsúlyt fektet a szakmai fejlődésünkre, és a közösen meghatározott célok egész évben motiválnak minket az előrehaladásra. Mindig megkapjuk a kellő tudást és a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot minden projektből és a végén elégedett ügyfeleink legyenek. Mindemellett pályázunk a legstresszmentesebb munahely címre. Plusz pont, hogy szép az irodánk és finom a kávé.”

Szandi

“A FutureManagement Ügynökség egy stresszmentes, nyugalmi sziget számomra, ahol megtaláltam a szakmai számításaimat és napról-napra tudok fejlődni a PPC-s karrieremben. Fiatalos csapat, rugalmasság és nagy fokú motiváló környezet jellemzi a céget. Jó hogy itt vagyok!”

András

“Az ok amiért a legjobban szeretek a FutureManagementnél dolgozni, az a csapat motiváltsága. Fiatalos, lendületes légkör vesz körül. Mindig számíthatok a többiek segítségére, támogatására. Modernek, naprakészek és nyitottak az újdonságokra, ezzel engem is ösztönöznek a folyamatos fejlődésre.”

Martina

Nyitott pozíciók

Dolgozz velünk!

Itt a remek lehetőség, hogy barátságos, összetartó, nemzetközi projekteken dolgozó csapatunk tagja legyél. Az alábbi pozíciókra éppen munkatársat keresünk.

Junior Facebook kampánymenedzser

Junior WordPress fejlesztő

l

Grafikus

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül!
Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Ennél pontosabban le sem írhatnánk cégfilozófiánkat. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszünk a szinergiában, a kölcsönös egymásra hatásban, és abban, hogy együtt messzebbre juthatunk. Szeretjük a munkánkat, ezt tartjuk a legfontosabb erénynek, ilyen munkatársakat keresünk. Vannak persze készségek, amikkel jó, ha rendelkezel, de valljuk, hogy mindent meg lehet tanulni, ezért sokkal fontosabb, hogy belepasszolj csapatunkba. Ezen készségek közül a legfontosabb a kreativitás és a rendszerszemlélet. Mivel komplex ügynökség vagyunk, aki a stratégiaalkotástól egészen a kivitelezésig jelen van ügyfelei életében, ezért át kell látnod a teljes marketing folyamatot amellett, hogy a sajátodat elvégzed. Az online marketing eszköztára folyamatosan változik, ezért nyitottnak kell lenned a változásra és az ezt követő tanulásra. A jó hír, hogy csak az eszközök változnak, a szemléletmód állandó. A változáshoz való alkalmazkodást természetesen külső és belső tréningekkel és saját könyvparkkal segítjük. A fent felsorolt nyitott online marketing állás lehetősége mellett természetesen kiváncsiak vagyunk Rád akkor is, ha esetleg valami másban vagy jó, amiről úgy érzed, hogy hasznos tagjává tenne csapatunknak.

Ha érzed magadban az erőt, és felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz hozzánk!

Amit felfogásunkról tudni érdemes:

Előremutató szemlélet

Progresszív céges kultúra

Hatékony munkakörnyezet

Érdekel egy online marketing állás?

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet. Kérünk, hogy a tárgyban mindenképpen jelöld meg, melyik online marketing állás keltette fel a figyelmedet. Minden e-mailre válaszolni fogunk, ezt megígérjük.

Reméljük, hamarosan hallunk Rólad.

Tomi, Berti és a FutureManagement csapata