fbpx

Dolgozz velünk!

Jöhet egy online marketing állás? Dolgozz Debrecen ütős ügynökségénél.

Érdekel egy online marketing állás?

Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!

Ennél pontosabban le sem írhatnánk cégfilozófiánkat. Szeretünk csapatban dolgozni, hiszünk a szinergiában, a kölcsönös egymásra hatásban, és, hogy együtt messzebbre juthatunk. Fiatalos csapatunk folyamatosan keresi új tagjait, akikkel együtt tágíthatjuk a horizontot. Szeretjük a munkánkat, ezt tartjuk a legfontosabb erénynek, ilyen munkatársakat keresünk.

Vannak persze készségek, amikkel jó, ha rendelkezel, de valljuk, hogy mindent meg lehet tanulni, ezért sokkal fontosabb, hogy belepasszolj csapatunkba. Ezen készségek közül a legfontosabb a kreativitás és a rendszerszemlélet. Mivel komplex ügynökség vagyunk, aki a stratégiaalkotástól egészen a kivitelezésig jelen van ügyfelei életében, ezért át kell látnod a teljes marketing folyamatot amellett, hogy a sajátodat elvégzed.

Mivel az online marketing eszköztára folyamatosan változik, ezért nyitottnak kell lenned a változásra és az ezt követő tanulásra. A jó hír, hogy csak az eszközök változnak, a szemléletmód állandó. A változáshoz való alkalmazkodást természetesen külső és belső tréningekkel és saját könyvparkkal segítjük.

A lent felsorolt nyitott online marketing állás lehetősége mellett természetesen kiváncsiak vagyunk Rád akkor is, ha esetleg valami másban vagy jó, amiről úgy érzed, hogy hasznos tagjává tenne csapatunknak.

Nyitott pozíciók

Tartalomszerkesztő

Írói vénáidat nálunk valós forintokká válthatod blogcikkek, termékleírások, tesztek és bejegyzések formájában.

Google Ads menedszer

Komplex látásmódod, rendszerszemléleted mellé mi valós hirdetési fiókokat adunk.

Ha pályakezdő vagy.

Akkor is jelentkezz. Nálunk az attitűd a fontos.

Tapasztalt vagy és váltanál?

Fiatalos csapattal várunk.

ÉRDEKEL EGY ONLINE MARKETING ÁLLÁS?

Ha szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, küldd el fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet ide, és keresni fogunk. Kérünk, hogy a tárgyban mindenképpen jelöld meg, hogy melyik online marketing állás keltette fel a figyelmedet. Minden e-mailre válaszolni fogunk, ezt megígérhetjük. Az sem baj, ha esetleg nem Debrecenből dolgoznál, van kollégánk Grazban is.

Reméljük, hamarosan hallunk Rólad.

Tomi, Berti és a FutureManagement csapata