Weboldal
Készítés

egyedi megjelenés marketing célokra szabva
50+
átadott weboldal
10+
év szakmai tapasztalat
22
fős csapat a háttérben

Testet öltött 
elképzelések

Ők elképzelték, 
mi megvalósítottuk
2024-ben pusztán az a tény, hogy rendelkezel egy weboldallal, kevés. Olyan felületet érdemes birtokolnod, amely megfelel a mai kor elvárásainak és kihívásainak: villámgyors, betonbiztos alapokon nyugszik, targetált, mérhető, reszponzív, de mindenekelőtt felhasználóbarát. Ez az a kulcsgondolat, amelynek vezérelnie kell
az építkezést.

Amennyiben a honlapodat felkeresve nem nyilvánvaló első ránézésre, hogy mi a fő üzeneted, és milyen irányba szeretnéd terelni a látogatóidat, minden weboldalra fordított forint és perc hiábavaló volt. Meg kell találni a dizájn és funkcionalitás közötti egyensúlyt, ennek a folyamatnak pedig már az egyik legelső lépésnél, a domain név kiválasztásánál el kell kezdődnie.
Ajánlatot kérek
Négy érv a FutureManagement mellett

Weboldal készítés
szakértő kezekben

Frissen elkészült honlapod teljes dizájnnal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve kerül a birtokodba.

1. Minőséget képviselünk

Csapatunkban szakképzett webfejlesztők és szövegírók dolgoznak az álmok megvalósításán. Pillanatok alatt ráhangolódnak a rezgéseidre, és kézzelfoghatóvá teszik az elképzeléseidet.

2. Kreatívan gondolkudunk

Ügyfeleink több mint 20 különböző iparágban dolgoznak. Személyes készségeinken túl ebben rejlik kreativitásunk igazi forrása: a sokszínűségben és a különbözőségben.

3. Azonnal reagálunk

Hívásaidra és üzeneteidre azonnal reagálunk. Eszedbe jutott valami? Érdeklődni szeretnél? Ügyfélélmény menedzserünk minden hétköznap készséggel áll a rendelkezésedre.

4. Határidőkhöz igazodunk

Ami a szerződésben szerepel, az számunkra szent.
Nincs időhúzás. Nincs magyarázkodás. Nincsenek félreértések. A megbeszélt határidőre elkészülünk a megrendelt weboldallal.
Egyedi weboldal marketing célokra szabva

Komplex megoldást
kínálunk

Marketing célokra
szabjuk
2024-ban egy új weboldallal kapcsolatban alapvető elvárás, hogy adatvezérelten működjön, mérhető, gyors és felhasználóbarát legyen. Naprakész fejlesztőink közreműködésével olyan WordPress felületeket hozunk létre, amelyek a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.
1
Élményt nyújtunk
a látogatóknak
2024-ben egy új weboldallal kapcsolatban alapvető elvárás, hogy adatvezérelten működjön, mérhető, gyors és felhasználóbarát legyen. Naprakész fejlesztőink közreműködésével olyan WordPress felületeket hozunk létre, amelyek a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.
2
Vásárlói útvonalat
építünk
A vásárlóid különböző szakaszokon haladnak végig, mielőtt egyetlen határozott kattintással kosárba tennék a terméked vagy megrendelnék a szolgáltatásod. A vásárlói útvonalak segítségével érdeklődésük alapján csoportokba soroljuk a potenciális ügyfeleket, hogy a lehető legideálisabb módon jussanak el hozzájuk az információk.
3
Egyedi, reszponzív designt 
alkotunk
Amennyiben rendelkezésre áll, megoldásainkat összhangba hozzuk a már meglévő arculattal; ha szükséges, mindent teljesen újratervezünk; de akkor sem esünk kétségbe, ha az alapoktól kell elkezdenünk építkezni. Bármi legyen a kiindulópont, az egyedi megjelenés, a konverziót generáló tartalmak és a mobil platformokra optimalizálás garantált.
4

OPTIMALIZÁLT 
ÉLMÉNY

Reszponzív kialakítás

ÉRTÉKES
ÉRDEKLŐDŐK

Keresőbarát tartalom

VÉDETT
MŰKÖDÉS

Biztonságos felület

ZÖKKENŐMENTES
ÜZEMELÉS

Rendszeres karbantartás

Weboldal készítés

Együttműködésünk
menete

Fő üzenet megfogalmazása

A cégkultúra, a hitvallás és a márkaértékek feltérképezése után pontosan meghatározzuk, hogyan épüljön fel a weboldal, és milyen fő üzenetet adjunk át a látogatóknak.

Egyedi stílus  kialakítása

A meglévő arculati elemekhez igazodva – vagy egy teljesen új megjelenést kialakítva – elkészítjük a weboldalad. A látványos dizájn mellett a logikus felépítésre helyezzük a hangsúlyt.

Kész weboldal átadása

A FutureManagement tényleg az, amit a neve sejtet: jövőbemutatóan, korszerűen intézik az ügyeket, és mindenben segítenek. Elérhetőek, gyorsan reagálnak, professzionálisak, teherbíróak, rugalmasak és még kedvesek is.

Nem elfedjük a hibákat, hanem megelőzzük és megoldjuk őket!

Működjön betonbiztosan, töltsön be villámgyorsan, frissüljön rendszeresen, és hatékony védelemmel felvértezve vegye fel a harcot az esetleges támadásokkal szemben – ha weboldalad van, ezek teljesen jogos elvárások a részedről.

Bízd ránk a karbantartási munkálatokat, és végezd teendőid annak tudatában, hogy weboldalad körül minden a legnagyobb rendben van (az ajánlatkérésnél ne felejtsd el jelezni, hogy hosszú távon számítasz a támogatásunkra)!

Eszközök, amikkel dolgozunk

Partnereink

Kik dolgoznak

a marketingeden?

Küldetésünk, hogy a mi szakértelmünk a te sikered lehessen.
Nálunk jó kezekben vagy, hisz üzleti céljaidért válvetve küzdenek tapasztalt senior kollégáink. Régi motorosok vagyunk, friss látásmóddal, átlagosan 5+ éves szakmai tapasztalattal, a szakma iránti, sosem múló szeretettel kiváncsisággal és alázattal.
Az egyetlen dolgod, hogy egyeztess tereveidről marketing menedzserünkkel, a többit bízd ránk!
A színfalak mögött ugyanis egy marketing vezető, egy marketing manager, kampánymenedzserek, valamint profi grafikus és webfejlesztő kollégák valósítják meg elképzeléseidet.

Háda Szabolcs

MEDIOR
Webfejlesztő

Novák Zsombor Péter

MEDIOR
Web projekt manager

Online marketing szolgáltatások

Gyakran ismételt
kérdések

Mi történik, ha írok nektek?

Egy munkanapon belül visszahívunk és pár percben megbeszéljük, hogy miben lehetünk a segítségedre. Ha találunk közös pontot, akkor egy online, vagy személyes beszélgetés keretében folytatjuk az eszmecserét és remélhetőleg mi leszünk az a cég akit kerestél.

Az első találkozást is ki kell fizetni?

Dehogy, az elég bunkó dolog lenne. Természetesen semmit sem kell kifizetni szerződéskötés előtt!

Beszélhetünk akkor is, ha a versenytársamnak dolgoztok?

Amennyiben közvetlen konkurensednek dolgozunk azonos piacon, akkor azt még telefonban jelezzük és ekkor sajnos fel kell függesztenünk a diskurzust. Tudod iparági kizárólagossággal dolgozunk. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy közvetlen versenyhelyzetben vagy-e egyik meglévő ügyfelünkkel, akkor megkérdezzük az ügyfelet, hogy engedélyezi-e a kapcsolatfelvételt és addig a türelmedet kérjük. Szerintünk ez így korrekt.

Kreatívokat nekem kell adnom?

Természetesen nem – prémium ügynökségeknél ez nem is szokás, hiszen a folyamatosan megújuló kreatívok elkészítése a hirdetési szolgáltatás része, mi készítjük valamennyi szükséges kreatívot.

Miért jó a kampánymenedzsmentetek?

Senior kollégáink hatalmas tapasztalattal bírnak belfoldi és külföldi kapányokban egyaránt. Nincsenek junior kollégáink ebben a divízióban. Folyamatosan fejlesztjük kollégáinkat és tanulásra ösztönözzük őket. Ez a professzionális elköteleződés és szoftvereink lehetőséget adnak arra, hogy  mindig a maximumot hozzuk ki az online hirdetésekből. 

És milyen megtérülésre számíthatok?

Az online hirdetéseknél országtól, iparágtól és piactól függően a 4-5-ös ROAS-t tartják megfelelő teljesítmény mérőszámnak, de mi ezektől minden esetben jobbat akarunk elérni.

Milyen távra kell elköteleződnöm?

A munkánk minőségével igyekszünk magunknál tartani a jó ügyfeleket. Több szerződéses konstrukciónk is van, a legszigorúbb esetében is maximum 2 hónapos felmondással bármikor kiszállhatsz, de ha emiatt aggódsz, akár 1 hónapra is örömmel lemegyünk a számok mellett ugyanis a kémia lesz a legfontosabb a kapcsolatunkban.

Kik dolgoznak a marketingeden?

Együttműködéseink alkalmával egy tapasztalt csapat dolgozik, sok kreatív kollégával, akik mind senior tapasztalattal rendelkeznek, amely nálunk 5+ év. A delegált csapat tagjai magában foglal egy marketing vezetőt, egy kijelölt marketing menedzsert, kampánymenedzsereket és szükség esetén egy profi grafikust vagy webfejlesztőt. A kapcsolattartás szempontjából csak a marketing menedzserrel kell egyeztetned, mivel a csapat a háttérben összehangolja a feladatokat és gondoskodik a projektek sikeres lebonyolításáról.

Felfedeznéd
a márkádban
rejlő valódi
potenciált?

Írj nekünk és aknázzuk ki együtt a lehetőségeket!
Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.
Oláh Bertold - stratégiai vezető
és Szikszai Tamás - üzletfejlesztési vezető

Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down