Weboldal készítés

Ha szeretnéd, trendeket követünk; ha gondolod, új trendet alkotunk
2021-ben pusztán az a tény, hogy rendelkezel egy weboldallal, édes kevés. Olyan weboldallal kell rendelkezned, ami megfelel a mai kor kihívásainak: villámgyors, betonbiztos alapokon nyugszik, jól targetált, mérhető, reszponzív, de mindenekelőtt felhasználóbarát – ez az a kulcs gondolat, aminek vezérelnie kell az építkezést.

Ha a honlapodat felkeresve nem nyilvánvaló első ránézésre, hogy mi a fő üzeneted, és milyen irányba szeretnéd terelgetni a látogatóidat, minden weboldalra fordított forint és perc hiábavaló volt. Meg kell találni a dizájn és funkcionalitás közötti egyensúlyt, ennek a folyamatnak pedig már az egyik legelső lépésnél, a domain név kiválasztásánál el kell kezdődnie.

Webfejlesztő csapatunk készen áll rá, hogy az elképzeléseidet figyelembe véve pontosan ilyen weboldalt készítsen el a számodra. Frissen elkészült honlapod teljes designnal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve kerül majd a birtokodba.

Bízd ránk weboldalad elkészítését, hogy ne csak a felhasználói élményről, hanem a konverzió maximálásáról is gondoskodhassunk.

Te megálmodod, Mi megalkotjuk!

1. Marketing célokra szabjuk

2021-ben egy új weboldaltól alapvető elvárás, hogy adatvezérelten működjön, emellett pedig mérhető, gyors és felhasználóbarát legyen. Naprakész fejlesztőink közreműködésével olyan WordPress weboldalakat hozunk létre, amik a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.

2. Maximális élményt nyújtunk

Amikor egy érdeklődő felkeres egy weboldalt, könnyen kezelhető, logikusan felépített, mobilbarát és szélsebes élményre vágyik. Ezeket az igényeket maradéktalanul kiszolgáljuk, ezzel pedig nem csak visszatérésre, hanem vásárlásra is ösztönözzük a látogatókat. Személyre szabott weboldaladdal könnyedén kitűnhetsz majd az egyre nagyobb „zajból”.

3. Vásárlói útvonalakat építünk

A vásárlóid különböző szakaszokon mennek végig, mielőtt egyetlen határozott kattintással kosárba tennék a terméked vagy megrendelnék a szolgáltatásod. A vásárlói útvonalak segítségével érdeklődésük alapján csoportokba soroljuk a potenciális ügyfeleket, hogy a lehető legoptimálisabb módon jussanak el hozzájuk az információk. Logikusan, érthetően, világosan.

4. Egyedi, reszponzív designt alkotunk

Amennyiben rendelkezésre áll, megoldásainkat a már meglévő arculattal összhangba hozzuk; ha szükséges, mindent újratervezünk; de akkor sem esünk kétségbe, ha teljesen a 0-ról kell elkezdenünk építkezni. Bármi is legyen a kiindulópont, az egyedi megjelenés, a konverziót generáló tartalmak és a mobil platformokra optimalizálás minden esetben garantált.

Elképzelések, amik már testet öltöttek

Témához kapcsolódó cikkeink

2021.09.13.
WordPress karbantartás – 8+1 lépés a weboldal biztonságos működésének fenntartásáért

Egy jól működő, hosszú élettartamú weboldalhoz szükség van a honlap rendszeres ellenőrzésére és finomhangolására. A helyesen elvégzett WordPress karbantartás teszi ugyanis lehetővé, hogy a problémákat idejekorán észrevedd, kijavítsd őket, és biztosítsd, hogy weboldalad sokáig friss, hasznos és működőképes maradjon. Pontosan miből is áll ez a folyamat? Csak kövesd 8+1 lépéses WordPress karbantartás kisokosunkat, és minden kérdésedre választ kapsz!

Olvasd tovább
2021.09.06.
4+1 online marketing tipp az amatőr hibák elkerülésére

A tartalomgyártás egyszerűnek tűnhet, azonban nem az. Íme 4+1 olyan online marketing tipp, mellyel az amatőr hibák elkerülhetők.

Olvasd tovább
2021.08.12.
Weboldal SEO és UX - befolyásoló tényező a webdesign?

A megfelelő keresőoptimalizálás és a jól megtervezett felhasználói élmény kulcs egy sikeres weboldal létrehozásánál. Hogy milyen hatással van ezekre a folyamatokra a webdesign, ebből a cikkből kiderül.

Olvasd tovább

Várjuk a JELENTKEZÉSED!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
crossmenuchevron-down