fbpx
+36306239879 [email protected]

Weboldal készítés

2019-ben egyértelmű, hogy pusztán rendelkezni egy weboldallal kevés. Olyan weboldallal kell rendelkezni, mely megfelel a mai kor minden kihívásának: gyors, jól targetált, mérhető, de mindenek előtt minden tartalma felhasználóbarát.

Csapatunk pontosan ilyen weboldalak elkészítését vállalja, megközelítésünk a leginkább felhasználóbarát, hiszen mi magunk is olyan oldalakon szeretünk böngészni, ahol figyelnek ránk. Frissen elkészült oldalad teljes designnal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve kerül birtokodba.
 

Miért fontos ez?
Mert ekkor töltenek oldalunkon időt az érdeklődők, akik nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőlünk, ha meggyőzték őket az ott látottak. Csapatunk pontosan ilyen weboldalak elkészítését vállalja.
Frissen elkészült oldalad teljes designnal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve kerül birtokodba, hogy ne csak a felhasználói élmény, hanem a konverzió is maximális legyen.

Erre számíts, ha mi készítjük a weboldaladat

1. Weboldal, marketing célokra szabva

Egyik fő erősségünk a weboldalak létrehozása marketing szempontú megközelítés szerint. Egy új weboldalnál már elvárás, hogy adatvezérelten működjön, mérhető legyen, gyors és felhasználóbarát. Több év tapasztalat birtokában, naprakész fejlesztőnk közreműködésével hozunk létre word press weboldalakat, landingeket a cég arculatára szabva.

2. Könnyű kezelhetőség és maximális felhasználói élmény

Megjelenni az Interneten már régóta alapkövetelmény. Az azonban, hogy egy márka ezt miként teszi az is fontossá válik, ahhoz ha valaki ki akar tűnni a tömegből. A könnyen kezelhető oldal, amely mobilbarát, gyors és kellőképpen átlátható a felhasználó álma, ami hamarabb kézteti őt vásárlásra, vagy arra, hogy gyakrabban visszatérjen, mint egy olyan oldal, amelyik nem ilyen.

3. Vásárlói útvonal építés

A digitális kor hajnalán a vásárlóid különböző szakaszokon mennek végig, mielőtt egy kattintással a kosárba tennék termékedet. A vásárlói útvonalak segítségével érdeklődésük alapján különböző csoportokba sorolhatók a potenciális vásárlók. Ezeket a csoportokat szegmentáljuk, hogy a lehető legoptimálisabb módon jusson el az információ hozzájuk. Logikusan, érthetően, világosan. Így vásárolni is könnyebben fognak.

4. Egyedi reszponzív design

Komplex rendszerben gondolkozunk, megoldásainkat meglévő arculatával összhangba hozzuk, vagy igény szerint teljesen újratervezzük és mobil platformra optimalizáljuk.

Átadott weboldalak

Témához kapcsolodó cikkeink

WordPress vs egyedi weboldal

WordPress vs egyedi weboldal

Hm, valami furcsa szag csap meg az irodából kilépve. Szúró, égett, fémes, mintha a közelben aszfaltot újítanának fel. Ahogy haladok tovább, egyre erősebben érzem, és a pánik is kezd hatalmába...

6+1 kötelező WordPress plugin

6+1 kötelező WordPress plugin

Aki esetleg nem tudja, mi is az a WordPress, annak röviden: A legnépszerűbb CMS (tartalomkezelő rendszer), világszerte több millió letöltésnél jár és majdnem ugyanennyi aktív weboldal részeként van...

Ügyfeleink mondták

Hitelesen, egyertelműen és egyszerűen kommunikáltátok azt, amit csináltok. Nem azt éreztem, hogy el akartok adni valamit, hanem azt, hogy segíteni szeretnétek.

Bagosi Erik, Tócós Patika

Én közös gondolkodásnak élem meg a munkát, amiben ötleteket, visszajelzést és megerősítést is szoktam kapni. Egy fajta marketing-coaching ez. Fontos, hogy gyorsan dolgoztok és kommunikàltok minden felületen. Szemèly szerint én azt érzem, hogy könnyeden tudtok hangolódni a stílusumra, így semmiben nem élem meg azt, hogy magamra kellene eröltetnem.

Nagy Nóra, Mindset For You

Dolgozzunk együtt!


Szakértői csomagMárkaépítő csomagTartalommarketing csomagWebáruház csomagWeboldal építés