Szeretnéd, hogy észrevételeid megértő fülekre találjanak? Mondd el a véleményed!
Te megálmodod, mi megalkotjuk

Weboldal készítés

EGYEDI MEGJELENÉS MARKETING CÉLOKRA SZABVA
2022-ben pusztán az a tény, hogy rendelkezel egy weboldallal, kevés. Olyan weboldallal kell rendelkezned, ami megfelel a mai kor kihívásainak: villámgyors, betonbiztos alapokon nyugszik, jól targetált, mérhető, reszponzív, de mindenekelőtt felhasználóbarát – ez az a kulcs gondolat, aminek vezérelnie kell az építkezést.

Ha a honlapodat felkeresve nem nyilvánvaló első ránézésre, hogy mi a fő üzeneted, és milyen irányba szeretnéd terelni a látogatóidat, minden weboldalra fordított forint és perc hiábavaló volt. Meg kell találni a dizájn és funkcionalitás közötti egyensúlyt, ennek a folyamatnak pedig már az egyik legelső lépésnél, a domain név kiválasztásánál el kell kezdődnie.
Webfejlesztő csapatunk készen áll rá, hogy az elképzeléseidet figyelembe véve pontosan ilyen weboldalt állítson számodra össze. Frissen elkészült honlapod teljes designnal, keresőoptimalizálással, releváns, olvasóbarát tartalmakkal és beépített mérőeszközökkel felvértezve kerül majd a birtokodba.

Weboldal készítés szakértő kezekben

Miért a FutureManagement?

MINŐSÉGET
KÉPVISELÜNK

Csapatunkban szakképzett webfejlesztők és szövegírók dolgoznak az álmok megvalósításán. Pillanatok alatt ráhangolódnak a rezgéseidre, és kézzelfoghatóvá teszik az elképzeléseidet.

KREATÍVAN
GONDOLKODUNK

Ügyfeleink több, mint 20 különböző iparágban dolgoznak. Személyes készségeinken túl ebben rejlik kreativitásunk igazi forrása: a sokszínűségben és a különbözőségben.

AZONNAL
REAGÁLUNK

Hívásaidra és üzeneteidre azonnal reagálunk. Eszedbe jutott valami? Érdeklődni szeretnél? Ügyfélélmény menedzserünk minden hétköznap várja a jelentkezésed.

HATÁRIDŐKHÖZ
IGAZODUNK

Ami a szerződésben szerepel, az számunkra szent. Nincs időhúzás, nincs magyarázkodás, nincsenek félreértések. A megbeszélt határidőre elkészülünk a megrendelt weboldallal.
5
Mindent átfogó divízió
20
SZAKKÉPZETT MUNKATÁRS
40+
ÁLLANDÓ PARTNER

Átadott weboldalaink

TESTET ÖLTÖTT ELKÉPZELÉSEK

Egyedi weboldal marketing célokra szabva

Komplex megoldást kínálunk

1

Marketing célokra szabjuk

2021-ben egy új weboldallal kapcsolatban alapvető elvárás, hogy adatvezérelten működjön, emellett pedig mérhető, gyors és felhasználóbarát legyen. Naprakész fejlesztőink közreműködésével olyan WordPress felületeket hozunk létre, amik a marketing szempontokat maximálisan figyelembe véve simulnak bele vállalkozásod arculatába.
2

Maximális élményt nyújtunk

Amikor egy érdeklődő felkeres egy weboldalt, könnyen kezelhető, logikusan felépített, mobilbarát és szélsebes élményre vágyik. Ezeket az igényeket maradéktalanul kiszolgáljuk, így nemcsak visszatérésre, hanem vásárlásra is ösztönözzük a látogatókat. Személyre szabott weboldaladdal könnyedén kitűnhetsz majd az egyre nagyobb „zajból”.
3

Vásárlói útvonalat építünk

A vásárlóid különböző szakaszokon mennek végig, mielőtt egyetlen határozott kattintással kosárba tennék a terméked vagy megrendelnék a szolgáltatásod. A vásárlói útvonalak segítségével érdeklődésük alapján csoportokba soroljuk a potenciális ügyfeleket, hogy a lehető legideálisabb módon jussanak el hozzájuk az információk. Logikusan, érthetően, világosan.
4

Egyedi, reszponzív designt alkotunk

Amennyiben rendelkezésre áll, megoldásainkat összhangba hozzuk a már meglévő arculattal; ha szükséges, mindent teljesen újratervezünk; de akkor sem esünk kétségbe, ha a 0-ról kell elkezdenünk építkezni. Bármi legyen a kiindulópont, az egyedi megjelenés, a konverziót generáló tartalmak és a mobil platformokra optimalizálás minden esetben garantált.

Büszkék vagyunk sikereinkre

SZAKMAI EREDMÉNYEINK

Reszponzív
kialakítás

Optimalizált
élmény

Keresőbarát
tartalom

Értékes
érdeklődők

Biztonságos
tartalom

Védett
működés

Rendszeres
karbantartás

Zökkenőmentes
üzemelés

Lépésről lépésre

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MENETE

1

Fő üzenet
megfogalmazása
A cégkultúra, a hitvallás és a márkaértékek feltérképezése után pontosan meghatározzuk, hogyan épüljön fel a weboldal, és milyen fő üzenetet adjunk át a látogatóknak.

2

Egyedi stílus
kialakítása
A meglévő arculati elemekhez igazodva – vagy akár egy teljesen új megjelenést kialakítva – elkészítjük a weboldalad. A látványos dizájn mellett a legfőbb hangsúlyt a logikus felépítésre helyezzük.

3

Kész weboldal
adása
A megbeszélt határidőre egy egyedi kialakítású, a látogatók és a keresőmotorok számára egyaránt vonzó weboldalt nyújtunk át, amit igény esetén rendszeresen karbantartunk.

Várjuk a JELENTKEZÉSED!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
crossmenuchevron-down