Szeretnéd, hogy észrevételeid megértő fülekre találjanak? Mondd el a véleményed!

Szolgáltatások

Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak

Alapelveink

A FutureManagement egy olyan online marketing ügynökség, mely pontos, tehát minden határidőt tart. Precíz, vagyis maradéktalanul betartja saját működési szabályait és az ügyfeleivel kötött megállapodásokat az online marketing szolgáltatások során.

Számszerűsíthető, hiszen a marketingnek bevételt teremtő befektetésnek kell lennie, aminek kifejezhető értéke van. Ezt az értéket ki is méri, és ügyfelei számára is érthetően kommunikáljuk, így válik működése átláthatóvá.

Ezeket betartva nem szorul magyarázkodásra, hanem megbízható, jó hírű ügynökségként gyarapodik. Folyamatos fejlődéssel pedig képes új szintre emelni az ügyfélelégedettséget.

Kiszámíthatóság

Kampányaink eredményességét ügyfeleink hetente kiküldött jelentéseinkben követik nyomon.

Kizárólagosság

Etikusan gazdálkodunk, így piaconként csak egy szereplővel dolgozunk együtt.

Maratoni szemlélet

Nem sprintre készülünk, stratégiát alkotunk, így minimum 6 hónapra szerződünk.

1. Értékesítési tölcsért építünk

Teljesen más kreatív, szöveg és célzás szükséges abban az esetben, ha valaki már ismeri a céged, mint azoknak, akik most hallanak rólad először. Ehhez mérten először stratégiát alkotunk, majd a célzásokat elkészítjük hideg, langyos és forró forgalomra.

2. Adatok alapján, célzottan hirdetünk

Gondold végig, melyik az egyszerűbb: kézi beállításokkal körülírni egy fiktív célcsoportot, vagy már meglévő adatokból dolgozva, célzottan hirdetni. A jó Facebook hirdetések titka az adatgyűjtés, elemzés, és az egyedi vagy hasonmás célcsoportok helyes használata.

3. Piacra szabott kreatívokat készítünk

Jókor, jó helyen lenni kevés. A hirdetések valódi ereje elsősorban a perszonalizációban rejlik. A célcsoport nyelvén kell tudni megszólítani a vásárlóidat, ehhez pedig a hozzájuk igazított hirdetési kreatív a kulcs.

4. Folyamatosan optimalizálunk

Negyedévente csaknem 10 millió forintnyi hirdetést adunk fel a Facebookon. Ezt azért tehejük meg, mert a kampányaink sikeresen működnek. Ez nem szerencse, hanem mérés kérdése. Adatokkal dolgozunk, és napi szinten optimalizálunk.

Módszereink

HETI REPORTING

Ügyfeleink minden pénteken megkapják érthető teljesítmény-riportunkat, melyből kiderül, hogyan számszerűsíthető a munkánk.

MINDEN ÜGYFELEINK KEZÉBEN

Nem csinálunk foglyot Ügyfeleink hirdetési fiókjaiból, kezelőfiókokkal dolgozunk. Munkánk nélkülözhetetlenségében hiszünk.

EGYSZERRE EGYET, ETIKUSAN

Egyazon iparágban, egyazon piacon csak egy cégnek dolgozunk, hiszen kulcsfontosságú üzleti adatokat látunk. Így etikus.

KONVERZIÓS DIZÁJN

Az elkészített felület alakítható képessége és rugalmassága ugyanolyan fontos, mint a digitális kampányok menedzselése, és az ütős kreatívok.

ADATVEZÉRELT OPTIMALIZÁLÁS

Automatizált és finomra hangolt eszközeink elemzéseinek köszönhetően minden hirdetéssel egyre jobb teljesítményre vagyunk képesek.

FOLYAMATOS MÉRÉS

Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

EREDMÉNYESSÉGRE HANGOLVA

Ügyfeleink költésének megtérülését tekintjük legfontosabb feladatunknak, ezért az első naptól erre fókuszálunk, ez a sikerünk végső célja.

MINŐSÉGI FORGALOM ÉS KONVERZIÓ

A folyamatos adatelemzések segítségével pontosan tudjuk mérni melyik látogató hoz hasznot, – a többire nem pazaroljuk az Ügyfelek anyagi erőforrásait.

A/B TESZTEK ÉS KREATÍVOK

Többféle hirdetést teszteltünk végig – tudjuk, milyen kreatívok és szövegek működnek az egyes piacokon és azokat nem félünk használni.

KONKURENCIA ELEMZÉS

Számos eszközzel tanulmányozzuk ügyfeleink piacát és versenytársait – kiismerjük, majd meghaladjuk őket.

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÉRTÉK ELEMZÉS

Mindent megtudunk, ami kiemelkedően értékes a vásárlóknak, és Ügyfeleink hitelesen tudják kommunikálni.

JÓL BEVÁLT MARKETING STRATÉGIÁK

Kampányaink közép- és hosszútávú sikeréhez elengedhetetlen pár kipróbált stratégia, amelyek korábban már komoly hasznot hoztak.

Szolgáltatásnyújtás menete

1. Igényfelmérés

A beérkezett igény és piaci kutatásunk alapján összeállítjuk a neked leginkább ideális szolgáltatás csomagot. Ebből elkészítjük árajánlatodat.

2. Szerződéskötés

Az elfogadott árajánlat alapján megkötjük a szerződést, titoktartási záradékkal. Fontos tudnod, hogy minimum fél évre szerződünk. Ez egy kellemes állapot, hiszen legalább fél évig az online marketinged kiváló kezekben lesz.

3. Jogosultságok átvétele

A beérkezett igény és piaci kutatásunk alapján összeállítjuk a neked leginkább ideális szolgáltatás csomagot. Ebből elkészítjük árajánlatodat.

4. Stratégia alkotás

Az online marketing szolgáltatások azzal kezdődnek, hogy meghatározzuk üzleti célodat. Ez lesz a vezérfonal a teljes együttműködés során. Ennek elérésére építünk stratégiát: felmérjük piacodat, piaci helyzetedet, versenytársaidat, szolgáltatásnyújtásod menetét és termékpalettádat, szükség esetén javaslatot teszünk a módosításokra. A stratégia elfogadása után elkészítjük ügyfélportfóliódat, mely az alábbiakat tartalmazhatja: álomvevő profil, kommunikációs stratégia, közösségi média stratégia, tartalomstratégia.

5. Hirdetések elkészítése

A kommunikációs stratégiával párhuzamosan megalkotjuk hirdetési tervedet is, melyben a különböző célcsoportok, célzások, elhelyezések, üzenetek, költségek találhatóak meg. Ennek elfogadása után pedig beindítjuk hirdetéseidet.

6. Mérés, elemzés

Minden munkánk eredményét mérjük, ezek alapján dolgozunk. Felhasznált mérőeszközeink a Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Search Console, Facebook Pixel, hőtérképek, képernyőfelvételek, különböző hírlevél rendszerek biztosította adatok.

7. Optimalizálás

A begyűjtött adatok alapján naponta optimalizáljuk hirdetéseidet és a megosztott tartalmakat szöveg, kép, célzás, időzítés és platform tekintetében. Szükség esetén módosítjuk a piaci adatok alapján a stratégiát. Fontos tudnod, hogy korábbi piaci adatok nélkül 3 hónapra szükség van a tökéletes stratégia megtalálásához, és az optimum eléréséhez.

8. Heti jelentés küldés

Fontosnak tartjuk, hogy elsőkézből értesülj közös munkánk eredményességéről, ezért hétfőnként mindig elküldjük neked az előző hét mutatóit. Azokat, melyekből egyértelműen és fogyaszthatóan érezheted a változást.

9. Mérés, elemzés

Havonta legalább egyszer meginvitálunk irodánkba, ahol egy kávé mellett át tudjuk beszélni a közös munkánk tapasztalatait és a következő havi kampányokat is.

Ahhoz, hogy felelősségteljes döntést hozz, fontos, hogy tisztán lásd, mit várhatsz online marketing szolgáltatásainktól:

Stratégiai szemlélet

Az ad hoc posztolásnak és idényszerű hirdetéseknek vége számodra. Megalkotjuk megkülönböztető stratégiádat, amivel kítűnsz, és következetesen ezt és e mentén kommunikálunk.

Transzparens adatok

Hetente küldött jelentéseinkben minden adatot kozmetika nélkül találsz, ami munkánk eredményességét prezentálja, és ami vállalkozásod szempontjából érdekes neked.

Havi konzultáció

Legalább havonta egy alkalommal találkozunk személyesen, vagy a virtuális térben, és átbeszéljük új elképzeléseinket, tapasztalatainkat a hatékonyabb közös munkáért.

Azonnali reagálás

Telefonjaidra, e-mailjeidre azonnal reagálunk, visszahívunk. Azonnali problémamegoldást ne várj, de mindig tájékoztatunk a határidőkről, melyeket betartunk.

Kreatív munkavégzés

Ügyfeleink több mint 20 különböző iparágban dolgoznak, személyes készségeinken túl ez jelenti kreativitásunk igazi forrását: a különbözőség.

Mostantól nem kell foglalkoznod vállalkozásoddal

Ha azt gondolod, hogy innentől kezdve csak a bevételeket kell költened, tévedsz. Továbbra is szükség van ötleteidre, szemléletmódodra, és szakmaiságra a részedről.

Munkavállalói szemlélet

Nem neked, hanem veled dolgozunk sikereidért. Így számunkra mindig a tisztánlátás lesz az első, mégha ezt néha nem túl jó hallani.

Azonnali, ugrásszerű növekedés

Tartós eredményeket, tesztelést és minőségi munkát nem lehet létrehozni 1-2 hét alatt. Türelemmel kell lenned. Mi a maratonban hiszünk, ehhez alkotunk stratégiát.

Like-ban mért teljesítmény

Valódi mutatókkal dolgozunk, ez pedig nem a like-ok száma – ami talán számodra a legszembetűnőbb lehet. Így ne ebben mérd munkánk értékét, mert ez egy sokadlagos mutató.

Véleményre alapozás

Piaci visszajelzésekre és mért adatokra alapozva végezzük a munkánkat – a vélemény csak akkor számít, ha ugyanilyen alapokból táplálkozik.

Csomagajánlataink

Minden csomagunk egységesen tartalmazza:

HETI JELENTÉSEK

Kampányaink eredményességét ügyfeleink hetente kiküldött jelentéseinkben követik nyomon.

KIZÁRÓLAGOSSÁG

Etikusan gazdálkodunk, így piaconként csak egy szereplővel dolgozunk együtt.

KONKURENCIAELEMZÉS

Feltérképezzük piacodat, így a versenytársaidat is, pontosan látva, hogyan hirdetnek.

WEB ANALÍZIS

Forgalmat csak hatékony weboldalra terelünk, így kezdés előtt mindig elemzünk.

Hirdetésmenedzsment
csomag
NETTÓ

250.000* FT/HÓ

Iparági szakértőknek, szolgáltatóknak
Részletek

FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Hirdetési stratégia megalkotása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Google Ads kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Stratégiai tanácsadás havi 2 órában
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Első hirdetőként 15.000 Ft Google Ads kupon

*Az ajánlat havi 300.000Ft hirdetési költségig érvényes.

Márkaépítő
csomag
NETTÓ

275.000* FT/HÓ

Közösségi média oldalak és hirdetések
Részletek

FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Kommunikációs stratégia alkotása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Közösségi média stratégiaalkotás
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Google Ads kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Stratégiai tanácsadás havi 2 órában
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Első hirdetőként 15.000 Ft Google Ads kupon

* Az ajánlat havi 200.000Ft hirdetési költségig érvényes.

TOP Ajánlat

Teljes körű online marketing
CSOMAG
NETTÓ

325.000* FT/HÓ

Bizalomépítéstől a tényleges vásárlásig
Részletek

FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Tartalomstratégia alkotás
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Közösségi média stratégiaalkotás
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Google Ads kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Blogcikkek írása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Hírlevél rendszer felépítése, működtetése
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Stratégiai tanácsadás havi 4 órában
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Első hirdetőként 15.000 Ft Google Ads kupon

* Az ajánlat havi 400.000Ft hirdetési költségig érvényes.

Webáruház
csomag
NETTÓ

375.000* FT/HÓ

Teljeskörű webáruház
marketing
Részletek

FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Kommunikációs stratégia alkotás
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Megkülönböztető pozíciók meghatározása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Közösségi média stratégiaalkotás
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Teljeskörű Facebook és Instagram kommunikáció
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Facebook hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Instagram hirdetés menedzsment
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Google Ads kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Google Shopping kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Értékesítési tölcsér létrehozása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Csomagajánlatok kidolgozása
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Katalógus és konverziós kampányok
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Stratégiai tanácsadás havi 4 órában
FutureManagement - Átlátható, kiszámítható, bevételtermelő online marketing szolgáltatások minden vállalkozásnak Első hirdetőként 15.000 Ft Google Ads kupon

* Az ajánlat havi 500.000Ft hirdetési költségig érvényes.

WordPress weboldal karbantartás

Biztosítsd be, hogy minden olajozottan működjön!
Ismerd meg a részleteket!

Várjuk a JELENTKEZÉSED!

Minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ajánlatkéréshez töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Veled a kapcsolatot, és belekezdhessünk a közös munkába.
pushpincalendar-fullchart-barscrossmenuchevron-downcheckmark-circlecross-circle