Időpontfoglaló rendszer kisokos - Ezeket használjuk az egészségügyben

2021.05.06.
A cikk írója:
Pekola Nikolett

Felmérések szerint a vendégek, páciensek több mint fele (!) a nyitvatartási idő után gondolkodik csak azon, hogy az adott szolgáltatáshoz szeretne időpontot foglalni. Ilyenkor az ügyfélszolgálat már nem elérhető, amely sajnos rengeteg stresszt és bevételkiesést eredményezhet. Ez azonban elkerülhető, egy megfelelően tervezett időpontfoglaló rendszer által.

Mi, a FutureManagementnél, a weboldalak mellé ezeket is biztosítjuk. Az alábbiakban éppen ezért bemutatjuk az általunk használt rendszerek főbb funkcióit, amelyek megoldást kínálhatnak számos magánpraxis problémájára.

booked4.us időpontfoglaló rendszer

booked4.us

A booked4.us egy magyar fejlesztésű, külső időpontfoglaló rendszer. Az általuk biztosított naptárba korlátlan számú szolgáltatás vehető fel, amelyet korlátan számú alkalmazott irányíthat. 

A nyitva tartás - legyen az egyéni, általános, szabadnapos, műszakos - mind beállítható. Így ezeken a napokon nem lehet majd időpontokat foglalni. Ezek automatikusan szinkronizálhatóak a már esetleg meglévő Google Naptárrakkal is. 

A rendszer könnyű keresési lehetőséget biztosít az ügyfelek között, amelyek statisztikai adatokkal is szolgálnak. A lefoglalt időpontokról a páciensek automatikus értesítést kapnak, hogy ne feledkezzenek el a kezelésekről.  

A booked4.us felülete könnyen testreszabható, a logó és a háttérkép is ízlés szerint beállítható. Továbbá egyéni fejlesztésre is van lehetőség, igény szerint. 

Az időpontfoglalási rendszer 14 napig ingyenesen kipróbálható. Később pedig 2900 forintos havidíjjal kell számolni (alapcsomag).

Planfy időpontfoglaló rendszer

Planfy

A Planfy szintén egy külső időpontfoglaló rendszer, ahol belépés után könnyen kezelhetőek a céghez kapcsolódó foglalások. A rendszeren belül szolgáltatások hozhatóak létre, amelyekhez szakemberek társíthatóak. 

Az időpontfoglalás egyszerűen beágyazható WordPress alapú weboldalba is, ahol a vendégek maguknak választhatják ki a kívánt szolgáltatásokat és a megfelelő dátumokat. Az időpontfoglalási felület Facebook-ra és Instagram-ra is könnyen beintegrálható. 

A rendszer SMS és e-mail küldésére is alkalmas, így könnyen tájékoztathatóak a páciensek az elkövetkezendő időpontokról. Amennyiben erre nincs igény, úgy kikapcsolható ez a funkció.

A felületen keresztül beállítható „pihenő” időszak is, például kezelések között. Egy fiókon belül pedig számos szolgáltatás kézben tartható, amely hasznos lehet több magánpraxis esetén.

Ez a rendszer alapvetően nem magyar szolgáltatás, de magyar nyelven is elérhető. 14 napig ingyenesen kipróbálható, de egyébként fizetős időpontfoglalási rendszer. Különböző csomagajánlatok elérhetőek el, de a legkisebb csomag 17 euró/hó (körülbelül 6200 forint havonta). 

Salonic - időpontfoglaló rendszer

Salonic

A Salonic ugyancsak egy magyar fejlesztésű időpontfoglaló rendszer, amivel teljeskörű, magyar támogatás érhető el. A rendszer azonnali riportokkal szolgál (napra, hónapra, évre lebontva). A napi értékesítésekről és bevételekről is számot ad. 

Egyik pozitívum, hogy átköltöztetési lehetőség biztosítanak, amennyiben korábban Google, vagy más naptárak voltak igénybevéve.

A rendszeren keresztül bankkártyás előlegfizetésre és számlázásra is van lehetőség. Mindezeken kívül pedig ajándékutalványok is kezelhetőek.

Egyedi e-mailek, SMS-ek és hírlevelek is küldhetőek az időpontfoglaló rendszer segítségével. A hírleveleknek köszönhetően a páciensek, vendégek közvetlenül értesíthetőek az esetleges időpontok elmaradásáról. Továbbá, a hírlevelek akciókra, ajánlatokra, kuponok is kiváló lehetőséget biztosítanak.  

Egyszerre több üzlet is irányítható, amely hasznos lehet franchise-ok esetén. 

Itt is állítható ismétlődő időpont a visszatérő vendégek számára. Így egyszerűbb kezelni őket és hosszútávra tervezni.

A Salonic rendszere kötelezettségek nélkül, 30 napig ingyenesen kipróbálható. Utána pedig három csomag választható, annak függvényében, hogy mire is van igazán szükség.

you can book me - időpontfoglaló rendszer

you can book me

A you can book me felülete akkor használható, ha már van korábban létrehozott Google vagy Microsoft naptár. 

A rendszer pozitívuma, hogy kezeli az időzónákat annak függvényében, hogy ki honnan foglal. Ez akkor lehet hasznos, ha sok a külföldi páciens. Itt is állítható be „pihenő időszak”: felkészülések esetén, esetleg rendelések között. 

Az időpontfoglaló rendszer automatikus, személyre szabható értesítéseket küld ki a pácienseknek: emlékeztetőket, SMS-eket. 

Szintén testreszabható felülettel rendelkezik, a színek, a logó és a háttér mind-mind szerkeszthetőek. 

Hátránya, hogy ez egy külföldi szolgáltatás, amely egyelőre nem érhető el magyar nyelven. Azonban van 14 napos kipróbálási lehetőség, aminek később 10 dollár/hó az ára (körülbelül 3000 forint havonta). Viszont, van ingyenes része is, amely ellátja egy szolgáltatás számára szükséges alapfunkciókat. 

Ami mindegyik rendszernél megegyezik: 

- 0-24 órás online bejelentkezés, bárhol, bármikor, bármilyen eszközről. 

- Felhasználóbarát felület, könnyű átláthatóság. 

- Naptárak, időpontfoglaló rendszerek könnyű beágyazása weboldalra, Facebookra.

- Az adatok biztonsága.  

Tekintse meg élesben! 

booked4.us: 

Varga Esztétika 

Planfy:

Medilum Egészségközpont

Sensolite fényterápia

Bemer érterápia

Salonic:

Deluxe Day Spa (az oldal még fejlesztés alatt áll)

you can book me:

Férfigyógyászat

Nem tud dönteni? További információra és segítségre lenne szüksége? Segítünk! Várjuk a jelentkezését még ma!

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, 
várjuk az üzenetedet!
Küldés

Iratkozz fel most!

Fontos, használható, eladást növelő tippek, trükkök, infók, tanulmányok, arcok.
Feliratkozom
Lépj be
velünk együtt
a jövőbe!

Bizonyítványaink:

crossmenuchevron-down