|

Ügynökségi élet: miért szeretünk online marketing ügynökségnél dolgozni?

2021. július 14.

Olvasási idő: 5 perc

Online marketing tippjeinket most már nemcsak hangoscikként, hanem podcastként is hallgathatod.

Hallgass ránk

Egy online marketing ügynökségnél dolgozni csupa izgalom, kreativitás és változatosság. Ez egy olyan szakma, ahol tényleg azt csinálhatod minden nap, amit szeretsz, amihez kedved van és ezzel igazi változást érhetsz el más emberek vállalkozásában, a márkák életében. Szerintem ez egy tökéletes kombináció! Ha mindig is érdekelt, hogy miért jó egy ügynökségnél dolgozni, akkor feltétlen olvass tovább, mert jönnek a belsős infók!

Egy nyelvet beszélünk

Szenvedélyesen szeretjük a marketinget és „egy nyelvet beszélünk”. Ugyan sokfélék vagyunk, mégis nagyon egyben vagyunk, hiszen a legerősebb kapocs közöttünk, amiért kivétel nélkül rajongunk, és egy emberként dobban a szívünk, az a munkánk. Csapat és család vagyunk egyszerre.

Együtt izzadunk, küzdünk, nevetünk az irodában ─ vagy azon kívül. Ez egy életforma, egy hitvallás, amely ösztönösen utat tör magának, az alázatos tanulással pedig tovább mélyül.

online marketing ügynökség

Hihetetlen eredményeket érünk el

Ha követsz minket, biztosan tudod, hogy a FutureManagement küldetése az adatvezérelt működés. Hiszünk az átláthatóságban, mert mi is azt szeretjük. Stratégiát alkotunk indulás előtt, hogy pontosan tudjuk, hová tartunk. Fontosnak tartjuk, hogy minden, amit csinálunk pontosan mérhető legyen, az eredmények pedig kimutathatóak. Ami nem mérhető, az nem is javítható, ez pedig nem elfogadható számunkra. Ügyfeleink oldalain a látogatók minden mozzanatáról tudunk.

A változatosság állandó

A változatosság az élet fűszere – kihívások nélkül a hétköznapok unalmassá válnának. Egy online marketing ügynökség működésében a változatosság állandó. Nincs két egyforma projekt, és sosem dolgozunk kizárólag egy ügyfélnek. Ezek biztosítják mindenki számára az újdonságot és a kreativitás szabadságát.

Mindig tanulunk valami újat

Különböző iparágakat ismerünk meg, és szinte minden nap tanulunk valami újat ─ nemcsak a piactól, az ügyfelektől, hanem egymástól is. Egy szövegírónak például ugyanúgy tudnia kell szöveget írni egy pékséghez, egy bútorbolthoz vagy egy patikához. Szerencsére a kontenteseink hamar megtanulnak „napelemül” is, ha épp erre van szükség. Könnyen adaptálódunk minden piaci működéshez, platformhoz és ügyféligényhez.

online marketing ügynökség

Családias hangulat

A csapatszellem egyik legfontosabb forrása a családias hangulat. A kreatív munkához szükség van rá, hogy az ember biztonságban érezze magát, szabadon elmondhassa a gondolatatait és a véleményét. A munkahelyi kultúra egy valóban jól funkcionáló ügynökségnél ezt lehetővé teszi. Működésünk agilis, vezetőink támogatóak. A karantén alatt is aktívan tartottuk a kapcsolatot ─ munkán kívül is. Nálunk mindig megkérdezi valaki, hogy „hogy vagy?” És nem csak megkérdezi, hanem a válaszra is kíváncsi.

A work-life balance itt tényleg egyensúlyban van

A FutureManagement-nél nincs hétvégi munka, ez az egyik alapelvünk. A hatékony hétköznapi munkavégzés lehetővé teszi ezt. És nálunk a home office is működik, ha a munka el van végezve. Lelki egyensúlyunk megtalálása és a csapatszellem fenntartása érdekében pedig havi szinten szervezetfejlesztésen veszünk részt, és legalább negyedévente csapatépítő programokat is szervezünk.
Mi tényleg mindent megteszünk azért, hogy örökre száműzzük a burnout szót a szótárunkból.

A kreativitás határtalan

Mi közösen élünk meg minden sikerünket és kudarcunkat, örömünket és bánatunkat. Mindazokat a dolgokat, amelyek ámulattal töltenek el, amiben benne van a könnyes nevetés, és azokat is, amiktől kirobban belőlünk a kreativitás vagy a produktív energia. Egy ügynökségnél mindig szükség van az új, kreatív ötletekre. Hétről hétre azon dolgozunk, hogy a kampányok minél jobban teljesítsenek, és minden egyes brief új kreativitást igényel.

online marketing ügynökség

Mindenre képesek vagyunk

Felszabadító érzés, amikor felfedezi az ember a „szuperképességeit”. Amikor valami olyat hoz létre, amit előtte nem is gondolt volna, hogy képes rá. És amikor egy egész csapat dolgozik így, akkor abból tényleg csak valami jó sülhet ki! Folyamatosan feszegetjük a határainkat, új dolgokat próbálunk ki, fejlesztjük magunkat. Közös tudásunk gyarapítása érdekében havi szinten tudástranszfert tartunk.

Boldoggá tesszük az ügyfeleket

Élvezzük, érezzük és megéljük a sikereinket. Szeretjük azt az állapotot, amikor minden ügyfelünk elégedett. Hiszünk az átláthatóságban, mert mi is azt szeretjük. Stratégiát alkotunk indulás előtt, hogy tudjuk, hová is tartunk. Tudjuk, hogy a digitalizáció adta kifinomult technológiát helyesen kiaknázva értéket teremthetünk partnereinknek. Ezért is agilis az FM, mert az ügyfélérték teremtést helyezzük előtérbe.

Viszont azt is elismerjük, ha hibáztunk, hiszen emberek vagyunk. Elcsúszások, megtorpanások előfordulhatnak egy projektben, viszont sosem magyarázkodunk semmiért. Sem egymás, sem az ügyfelek előtt, hanem megpróbáljuk kihozni a maximumot minden helyzetből. Tanulunk a hibákból, magunkévá tesszük őket, kielemezzük, és a végén többek leszünk általuk.

Ilyen egy online marketing ügynökségnél dolgozni

Most már tudod, miért IMÁDUNK marketing ügynökségnél dolgozni. Ha kíváncsi vagy további belsős infókra, és szívesen nyomonkövetnéd a munkánkat, akkor ne felejts el követni minket Facebook-on, Instán és TikTok-on. Tudj meg többet a marketing világáról az FM segítségével!

FutureManagement

Kérdésed van? Hozzászólnál?
Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!
Üzenetet küldök
Fontos, használható, eladást növelő tippek, trükkök, infók, tanulmányok, arcok.
Iratkozz fel most!
Feliratkozom
CIKKEINK

Korábbi bejegyzések

2023.09.22.
Fontos a márkád hírneve

A márkánk hírnevének építésére és pozitív megítélésének megtartására fontos időt és energiát szánni. Nemcsak munkáltatói márkaépítés szempontjából fontos, hanem a szolgáltatásaink, termékeink eladhatósága miatt is. A fogyasztók számára a márka nem csupán terméket vagy szolgáltatást jelent, hanem értéket, érzelmeket és tapasztalatokat is.

2023.09.08.
Működj hatékonyabban naprakész munkaköri leírásokkal!

A céges adminisztráció és dokumentumok naprakészen tartása sok cég mumusa, azonban érdemes időt szakítanunk erre is. A munkaköri leírások aktualizálása például többszörösen kifizetődik, mutatjuk, hogyan!

2023.09.01.
Kommunikáljunk CSR tevékenységeinkről?

A válasz röviden: igen. Azonban nem mindegy, hogy milyen formában. Heti témánkat egyik ügyfelünk inspirálta, akinek most több CSR projektje is van és felmerült bennük a kérdés: hogyan kommunikáljunk erről a nagyvilágban?Nézzünk meg néhány jó példát és lessünk el pár megoldást!

2023.08.17.
Legyen a karrieroldalad is vonzó!

Érdemes úgy felépítenünk a karrieroldalunkat, hogy az ne a kedvét szegje az érdeklődőnek, hanem gazdagodjon hasznos, plusz információkkal a munkakörről, illetve könnyen és egyszerűen tudjon jelentkezni az állásra.
Nézzünk meg néhány jó példát és lessünk el pár megoldást!

Lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségeink
hello@futuremanagement.hu+36 30 454 81 64
IRODA
4028 Debrecen, Simonyi út 36/B.